Norge

Akkurat nå | 20% rabatt på et kjøp*  Kjøp her

Tilbake
Startside  Utstyr  Lykter & Belysning  Hodelykter  Silva Free 1200 S

Silva Free 1200 S

Silva Free 1200 S
Beskrivelse

Beskrivelse

Silva Free gir deg mer lys i en mindre, mer fleksibel og mer allsidig hodelykt – alt takket være flere innovative funksjoner. Den har alle kabler integrert i pannebåndet for en bedre opplevelse og optimal kjøling for høyere ytelse. Alt pakket inn i verdens første modulære hodelykt. Free 1200 S lampe- og batterikombinasjonen (1200 lumen hodelykt + 24,1 Wh batteri) er det perfekte valget for langrenn, stiløping eller lengre treningsøkter.

Mer komfort, mer lys og mer fleksibilitet
Da vi designet Free-hodelykten, ønsket vi å skape mer av mindre. Mindre oppstyr, mindre varme og mindre kompleksitet. Utfordringen krevde at vi måtte tenke nytt og skape helt nye innovasjoner, og resultatet er den nye Free hodelykten. Vi har fjernet alt som var unødvendig og gjort alt som var bra enda bedre. Silva Free er en hodelykt som gir deg mer komfort, mer lys og mer fleksibilitet. En global innovasjon som gir deg mer frihet.

Innovative teknologier
Gratis teknologi - Mindre rot - mer komfort
Silvas Free-teknologi betyr at alle kabler er integrert i pannebåndet for en bedre opplevelse. Føl deg fri uten å måtte bekymre deg for distraherende ledninger.

Luftstrømsteknologi - Mindre varme - mer lys
Airflow-teknologien er utviklet sammen med eksperter innen termodynamikk og gjør at lampene er designet med en optimert aluminiumsradiator som sammen med det beskyttende plasthuset gir maksimal ventilasjon og kjøling. Resultatet er en lampe med virkelig godt lys uansett aktivitet, selv om luftstrømmen eller kjølingen ikke er optimal.

Modulær teknologi: Mindre kompleksitet – mer fleksibilitet
Free er helt modulbasert, noe som gir deg fleksibilitet og mulighet til å supplere eller oppgradere din lampe med et annet batteri, lampehode eller brakett. Lampen og batteriet kan enkelt kobles fra pannebåndet for i stedet å festes til hjelmen, styret eller rammen.

Silva Intelligent Light: dobbel lysstråle for høyere hastighet
Alle hodelykter i Free-serien har Silva Intelligent Light, som optimerer lysbildet gjennom en unik kombinasjon av fokusert avstandslys som lyser langt og vidvinkellys som lyser nær deg. Dette gir mindre hodebevegelse og fri sikt til mulige hindringer både på korte og lange avstander, noe som gir bedre balanse og større sikkerhet og hjelper deg med å maksimere hastigheten og prestere bedre.

Optimaliser batteriforbruket for å spare batterilevetid
Superlav-modusen (80 lumen) muliggjør lange treningsøkter og konkurranser ved å redusere batteriforbruket når du ikke trenger full lysstyrke. For eksempel for toppturski hvor du kan bruke lavlysmodus når du skal opp på fjellet og spare på batteriets brenntid.

En hodelykt for alle dine forskjellige aktiviteter
Med Silva Free har du muligheten til å sette sammen din optimale hodelykt etter dine behov. Velg mellom tre forskjellige lysenheter, fire batterier og tre monteringssett (hjelmfeste, styrefeste og GoPro-feste). Alle delene er utskiftbare, så du trenger ikke kjøpe forskjellige hodelykter for de forskjellige aktivitetene dine. Bare legg til en ekstra lampeenhet, et ekstra batteri eller monteringssett til hodelykten din, og du har en lampe som passer for flere sporter. Alle deler i Free-serien kan kjøpes separat.

Finn den rette balansen mellom lumen (lysstyrke), brenntid og vekt
Å velge hodelykt handler i stor grad om å finne den rette balansen mellom lumen (lysstyrke), brenntid og vekt. Disse påvirkes av hverandre, så hva som er den rette balansen for deg avhenger av hvilken aktivitet du skal bruke hodelykten til. Tenk derfor på forholdet mellom lysstyrke og hvor lenge du vil være ute, samt hastigheten du vil bevege deg i. Jo raskere du beveger deg, jo kraftigere lampe trenger du. Velg gratis 1200 lumen og et lettere batteri når hovedidrettene dine er løypeløp og langrenn. Velg Gratis 2000-3000 lumen i lysstyrke og et tyngre batteri når du beveger deg i høy hastighet og i krevende terreng, som når du sykler eller står på ski.

Tilbehør til Silva Free
Ønsker du å bære minst mulig vekt på hodet, går det fint å bruke tilhørende skjøtekabel og legge batteriet i for eksempel lommen eller ryggsekken. Sykkelfeste, hjelmfeste og Go-pro-feste er tilgjengelig å kjøpe som tilbehør til din Silva Free hodelykt, samt ekstra lange skjøteledninger og toppstropper.
Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1200030748
EAN-kode7318860205064
VaremerkeSilva
BruksområdeSykling, Livsstil, Langrenn, Løping, Orientering, Rulleski, Turski, Vandring
MålgruppeDame, Herre, Unisex
SesongHøst, Vinter
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame
  • Herre
  • Høst
  • Langrenn
  • Livsstil
  • Løping
  • Orientering
  • Rulleski
  • Sykling
  • Turski
  • Unisex
  • Vandring
  • Vinter

Lignende produkter

-20%
Silva Free 1200 M
2 669 kr 2 135 kr
Delbetal fra 256 kr/mnd
-54%
Madshus Redline Classic
6 429 kr 2 969 kr
Delbetal fra 155 kr/mnd
Finnes i flere varianter
-20%
Silva Free Extension Cable 40Cm
-40%
Dählie Vest Power Wmn
1 079 kr 647 kr
Delbetal fra 326 kr/mnd
  • Black
  • L
  • M
  • XS
-20%
Silva Free 1200 XS
1 679 kr 1 343 kr
Delbetal fra 190 kr/mnd
20% på et kjøp
Skigo Fiberlene Liten
-20%
Red Creek Spårsickel
40 kr 32 kr
-30%
Swix T825D Plexi Scraper 5Mm

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge
Meny