Guider

Guider

Her har vi samlet guider og tips som er tenkt til og underlette valg av ulike produkter som telt, skor og sovsekker mm. Vi har også samlet kunnskap om hvordan du underholder dine produkter sånn at de holder lenge og funksjonen dermed består.

Hva skal man tenke på når man kjøper en treningsklokke? Hvilke funksjoner er viktigst?

Her finner du tips og viktig informasjon om hva du behøver tenke på når du skal kjøpe sovepose.

Hva skal du tenke på når du velger hva du skal ha på føttene når du går på tur? Når er fjellskor/støvler eller turskor passende? I denne guiden forklarer vi det du behøver og vite for og gjøre ett bra valg.

Her finner du tips og skopleie om hvordan du på beste måte forlenger livslengden og optimerer funksjonen på dine støvler/skor.

Her har vi samlet noen tips om tur og hærlige naturopplevelser i Sverige.

Vi guider deg i valget av turbukser slik at du kan finne den beste buksen for deg.

Her kan du lese om hva du bør tenke på når du kjøper din nye ryggsekk.

Her finner du viktige ting som du bør tenke på når du skal kjøpe ditt nye telt.

Pleie og rengjøringstips for din Muurikka.

Hvordan du kler deg i kulda – Lager på lager-prinsippet!

Hva skal man tenke på når man velger liggunderlag? I denne guiden forklarer vi forskjellen mellom noen av de vanligere variantene på markedet.

Klatring er en omfattende sport med mange ulike disipliner/former. For att du skal få en bedre oversikt over de vanligste disiplinene har vi sammenstillt denne guiden.

Tips for deg som allerede trener/løpetrener eller lurer på og begynne. Her finner du garantert noe interessant uansett om du er nybegynner eller om du har trent lenge.

Tips på hva du bør tenke på når du velger løpeskor.

En guide for hvordan du på beste måte skal vaske og opprettholde ulike plagg tillverket med/av Gore-Tex.

Tenker du på og kjøpe en kajakk? Gjennom og lese denne guiden kommer det til å bli lettere for deg å velge rett modell. Vi går til og med gjennom hvilket utstyr du kan behøve og gir forslag på pakkliste, mat og ett par gode råd om paddlingsteknik.

Laponia er det latinske navnet på Lappland. Området tok i 1996 opp på Unescos verdensarvliste da det anses for å oppfylle fem av de ulike kriteriene som verdensarvkommitén krever for og være med på listen.

Alle fjellstasjoner har til felles at de er anordnet ofte på fjerne plasser i vår fjellverden, ofte i nærheten av naturreservat og nasjonalparker. De ligger alle ved starten av eller langs med tur- eller skileder. Rent bomessig er fjellstasjonen en blanding av fjellhotell, pensjonat og vandrerhjem. Fjellstasjonens stillinger gjør de perfekte som start, delmål eller sluttsmål for din fjelltur på både sommeren og vinteren.

For og gjøre din tur komfortabel er det viktig og vite hvordan føttene skal forberedes og behandles under selve turen.
Laster ned...