20% rabatt på et kjøp
KODE: DEAL20
Se betingelser. »
About Us


Vi elsker naturen...
...og er eksperter på eventyr blant skog og mark, fjell og vann. Vi kan derfor hjelpe deg med å gjøre både famileutflukten, kompisturen og treningen til en opplevelse verdt å minnes, uansett om du vandrer, klatrer, sykler eller bare vil hente ny energi ute i naturen. Kunnskap, inspirasjon og høykvalitetsutstyr – vi har alt du søker på en og samme plass.

Vår reise startet i Västerås 2005, samme by som du også finner vår eneste fysiske butikk. Siden starten har vi vokst til å bli en av Sveriges største forhandler av friluftsklær og friluftsutstyr online, med ytterligere plattformer i Norge og Finland. Hvilket eventyr venter på deg? Velkommen til å oppdage det sammen med oss!
Firmainformasjon

Nordic Outdoor and Sports Group
Organisasjonsnummer:
917 221 421

Adresse:
Lysaker torg 5
1366 LYSAKER

Postadress:
Postboks 258
1326 LYSAKER

Kontaktinformasjon

Kontakte kundeservice:
Vårt kundeserviceteam fins her for å besvare alle dine spørsmål og funderinger.
Kontakt oss her »

Markedsføring:
marketing@nordicosg.com
Innkjøp:
purchasing@nordicosg.comFra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...
Laster ned...