20% rabatt på et kjøp
KODE: DEAL20
Se betingelser. »
Tenson Vester Dame, Transition Vest, Black

Tenson Transition Vest Woman

Transition Vest er en fôret regnvest som beskytter mot vind og regn og holder deg varm. Et svært nyttig og fleksibelt plagg.
1. Velg farge
Black
2. Velg størrelse
XS
S
M
L
XL
3. Antall
Transition Vest er en fôret regnvest som beskytter mot vind og regn og holder deg varm. Et svært nyttig og fleksibelt plagg.
1579 NOK 1425 NOK
Tilgjengelighet: Bare 1 stykker igjen
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Transition Vest er en fôret regnvest som beskytter mot vind og regn og holder deg varm. Teipede sømmer og MPC-materiale gjør vesten vindtett og vannavvisende samtidig som den puster. Den er utviklet for å være et lett og varmende plagg som er perfekt for vår og høst når været kan skifte uten forvarsel. På innsiden av den høye kragen finner du en hette som er uunnværlig hvis det plutselig skulle komme et regnskyll. En vest er også et smart valg fordi den er lett og tar liten plass, noe som gjør den enkel å oppbevare i vesken. Den kan også brukes under en jakke på virkelig kalde dager. Med andre ord et svært nyttig og fleksibelt plagg.

Andre har også kjøpt

/images/product/medium/76022.jpg
NewNavy
True
-39%
/images/product/medium/20701.jpg
False
-23%
/images/product/medium/78364.jpg
LightKhaki
True
Nyhet
/images/product/medium/82294.jpg
NouveauGreen
True
-33%
/images/product/medium/74321.jpg
False
/images/product/medium/76027.jpg
False
/images/product/medium/76696.jpg
AutumnGreen
True
-23%
/images/product/medium/77790.png
False

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...