Dette er en automatisk oversatt tekst: Nyt den på vandringen med en nydelig gryterett fra Friluftsmat som inneholder lufttørkede grønnsaker, fløtepulver og vegansk buljong.
Tilberedt på stormkjøkken eller på termos.
- Hell innholdet i posen over i en termos som rommer minst 0,5 l.
- Tilsett 4-5 dl varmt vann.
- Skru på lokket og pakk inn på baksiden.
- Klar til å spise etter 3-4 timer.
Ingredienser: Rødbeter 30%, fløtepulver (MELK), løk, Karl Johan sopp, gulrot, pastinakk, potet, salt, rosmarin, purre, persille, tomatpulver, paprika, pinnebak, SELLERIFRØ, rosmarin, hvitløk, gressløk, merian, timian, kajennepepper, sort pepper.
Energi: 1644,4 / 392,7 KJ/Kcal per 100 g
Fett: 15,00g Herav mettet: 8,86g
Karbohydrat 44,03 g Herav sukkerarter: 21,57g
Protein: 13,77g
Salt 3,78 g
Holdbarhet: Opptil 3-5 år ved riktig oppbevaring. Best før-datoen er kun en anbefaling.
Oppbevares i romtemperatur 15-22 grader.
Oppbevaring i kjøleskap eller fryser forlenger holdbarheten og reduserer matsvinn.