20% rabatt på et kjøp
KODE: DEAL20
Se betingelser. »
POC Solbriller, Devour, Hydrogen White -30%

Poc Devour

Et par sport- og solbriller med eksepsjonell beskyttelse. Passer perfekt i bevegelige, varierende og veldig lyse forhold. 
1. Velg farge
Hydrogen White
Uranium Black
2. Antall
Et par sport- og solbriller med eksepsjonell beskyttelse. Passer perfekt i bevegelige, varierende og veldig lyse forhold. 
2470 NOK 1729 NOK
Tilgjengelighet: Bare 2 stykker igjen
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Poc Devour Violet/Gold Mirror er et par sports- og solbriller med eksepsjonelt god dekning som gir både frihet og fleksibilitet samtidig som de beskytter øynene dine like godt som goggles. 

De har en justerbar nesedel og fullt justerbare stenger, som også kan justeres i lengden og garanterer en trygg og komfortabel passform. Takket være en spesialdesignet ramme som gir maksimalt perifert syn, kan du se hver eneste lille detalj på veiene. 

Clarity- linseteknologien kontrollerer fargespekteret og er finjustert for bruk i sporet, slik at de grønne og brune fargene blir ekstra skarpe. Solbrillene har også en komplett UV-beskyttelse (UV400). 

En Ri-Pel-linsebehandling beskytter mot smuss, olje og vann og et ripebeskyttende lag sørger for at synsfeltet ditt alltid er på topp. Linsene er enkle å tørke av og inkluderer klare erstatningslinser, slik at du enkelt kan bytte ut linsen når du er på farten under endrende forhold. Alt for å gjøre solbrillene ideelle for bruk i ulike bevegelige miljøer.

Andre har også kjøpt

-16%
/images/product/medium/79513.jpg
False
-24%
/images/product/medium/48573.jpg
False
-39%
/images/product/medium/45027.png
False
-27%
/images/product/medium/48572.jpg
False
-24%
/images/product/medium/39056.jpg
False
/images/product/medium/79507.jpg
False
-21%
/images/product/medium/72458.jpg
False
-21%
/images/product/medium/72461.jpg
False

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...