20% rabatt på et helt kjøp* | Kode: SEP20
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare”, Alfa, Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Outdoordays, Tentipi, Thule, mat, elektronikk & sykler. Trekkes fra veil. pris. Gyldig til 28.9.2022.
 »
Gregory Ryggsekker Herre, Baltoro 75 SM, Alaska Blue -16%

Gregory Baltoro 75 SM

Den ultimate herreryggsekken for de virkelig lange turene. Størrelse Small og Medium.
1. Velg farge
Alaska Blue
Obsidian Black
2. Antall
Den ultimate herreryggsekken for de virkelig lange turene. Størrelse Small og Medium.
3445 NOK 2894 NOK
Tilgjengelighet: Bare 1 stykker igjen
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Hvis du har tenkt til å begi deg ut på et skikkelig langt eventyr, finnes det få følgesvenner som er like gode som Gregory Baltoro 75 SM, som nå også har blitt oppdatert for å gi deg enda bedre ytelse. Ryggsekken fungerer like bra året rundt, og gir en perfekt kombinasjon av plass, komfort og smidighet. Response A3-bæresystemet lar både selen og hoftebeltet rotere separat, uavhengig av hverandre, noe som dermed gir en dynamisk – men samtidig stabil bevegelse som tilpasser seg etter dine bevegelser i variert terreng. Det hjelper også med å holde deg rett, slik at du slipper å bruke energi på stabilitet. Hoftebeltet og skulderstroppene er på sin side utstyrt med Gregorys PreCurve-teknologi og LifeSpan EVA-skum i ulike tykkelser, noe som eliminerer varmepunkter og letter på trykket på sensitive områder. De har også 3D Air Mesh som transporterer bort fukt og distribuerer den over den vevde overflaten, slik at hoftebeltet og skulderstroppene tørker raskt. 

En aluminiumramme fordeler også vekten effektivt til den nedre delen av ryggen og rundt hoftene, noe som gjør at den øvre delen av ryggen og hoftene kan flekse naturlig, samtidig som sekken vingler mindre.  Rammen gjør også at ryggsekken ikke mister formen sin, og holder oppakningen nært tyngdepunktet ditt. Ryggsekken har også et ryggpanel som består av ventilerende skum svøpt inn i pustende mesh som gir økt fuktkontroll i et ryggsekkdesign med lav profil. Dette gir en utmerket luftgjennomstrømming, samtidig som det holder ryggsekken svært nært ryggen din, slik at du sparer på energien når du bærer tungt. 

Du får enkel og rask tilgang til oppakningen din takket være en U-glidelås i full lengde på framsiden, eller via topplokket. I tillegg til hovedrommet har ryggsekken hele ni lommer, som for eksempel et separat rom til sovepose i bunnen, et SideWinder-flaskehylster som gir deg enkel tilgang til vannflasken uten å måtte ta av sekken, en sidelomme i stretch-mesh fom er stor nok til en ekstra vannflaske eller gåstaver, en vannresistent WeatherShield-lomme på hoftebeltet med en YKK-glidelås – perfekt til mobilen eller lignende, en lomme til solbriller på skulderstroppen, doble organiseringslommer på framsiden og doble lommer på topplokket. Dersom det skulle begynne å regne, tar du enkelt fram det inkluderte regntrekket som ligger i en lett tilgjengelig lomme med glidelås på undersiden av topplokket. Andre praktiske egenskaper er kompresjonsreimer på undersiden, som også fungerer som et hoftebelte for den avtakbare dagstursekken, fire festepunkter på toppen til for eksempel et solpanel eller lignende, samt et avtakbart væskerom som enkelt og raskt kan gjøres om til en dagstursekk med skulderstropper og en lomme.

Spesifikasjoner Small
Mål: 35 x 81 x 34 cm
Vekt: 2,19 kg
Maks vekt: 24,9 kg
Volum: 75 L
Materiale: 210D High Density 40% Recycled Nylon with Pfc-free Dwr/ 420d High Density 45% Recycled Nylon With Pfc-free Dwr

Spesifikasjoner Medium
Mål: 35 x 83 x 34 cm
Vekt: 2,26 kg
Maks vekt: 24,9 kg
Volum: 75 L
Materiale: 210D High Density 40% Recycled Nylon with Pfc-free Dwr/ 420d High Density 45% Recycled Nylon With Pfc-free Dwr

Forskjellen mellom Gregory-ryggsekker for damer og herrer
Herreryggsekkene har en flatere vinkel i hoftebeltet og mer kurvede skulderstropper for å passe bedre til den mannlige kroppsformen. Dameryggsekkene har en mer subtil kurve i skulderstroppene for en bedre passform rundt bysten, og hoftebeltet er designet med en brattere vinkel for å matche kvinnenes kroppsform. Baltoros motstykke for damer er Gregory Deva.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-33%
-29%
-23%
-31%
-25%
-25%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...