20% rabatt på et helt kjøp* | Kode: SEP20
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare”, Alfa, Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Outdoordays, Tentipi, Thule, mat, elektronikk & sykler. Trekkes fra veil. pris. Gyldig til 28.9.2022.
 »
Lundhags Allroundbukser Dame, Makke Pant, Black -27%

Lundhags Makke WS Pant

Funksjonell, relativt stram lettvektsbukse til dame, ideell for turgåing og lignende aktiviteter som krever maksimal bevegelsesfrihet.
1. Velg farge
Black
Forest Green
Granite/Charcoal
2. Velg størrelse
34
36
38
40
42
44
46
3. Antall
Funksjonell, relativt stram lettvektsbukse til dame, ideell for turgåing og lignende aktiviteter som krever maksimal bevegelsesfrihet.
2495 NOK 1812 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Lundhags Makke WS Pant er en funksjonell, relativt stram lettvektsbukse til dame, ideell for turgåing og lignende aktiviteter som krever maksimal bevegelsesfrihet. Makke Pant har en noe smalere passform og lavere midje, og er laget med Schoeller Dry Skin stretchpaneler på ryggen, knærne og i skrittet. Buksene kommer også med Schoeller Keprotec forsterkninger på innsiden av bena for optimal slitasjebestandighet.

Andre praktiske egenskaper er justering i midjen, front- og bukselommer med glidelås, formsydde knær, sømløs innside nederst på bena, justerbare ankler med boot hook i metall, ventilasjon i frontlommer, glidelås og mesh på innsiden av låret samt 2-veis glidelås på nedre del av benet.

Materiale: LPC 181 RM/OC - 65% resirkulert polyester, 35% økologisk bomull
Stretchmateriale: Schoeller Dryskin - 93% polyamid, 7% elastan, Bluesign-godkjent
Forsterkning: Schoeller Keprotec - 76% polyamid, 14% PU, 10% Aramid - Kevlar, Bluesign-godkjent

Usikker på størrelsen? Se detaljert måletabell >>>

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-27%
-38%
-33%
-37%
-33%
-38%
-24%
-27%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...