20% rabatt på et helt kjøp* | Kode: SEP20
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare”, Alfa, Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Outdoordays, Tentipi, Thule, mat, elektronikk & sykler. Trekkes fra veil. pris. Gyldig til 28.9.2022.
 »
Saucony Løpesko Herre, Triumph 20, Gold/Palm Nyhet

Saucony Triumph 20 Men

Behagelige, veldempende løpesko for herrer.
1. Velg farge
Gold/Palm
2. Velg størrelse
40.5
41
42
42.5
43
44
44.5
45
46
46.5
3. Antall
Behagelige, veldempende løpesko for herrer.
1995 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Saucony Triumph 20 Men er et par behagelige løpesko for herrer. De passer for deg som synes at kun det beste er godt nok, og som er på jakt etter den soleklare vinneren til lange treningsøkter – med maksimal støtdemping og den høyeste komforten. Triumph 20 er lettere enn de tidligere versjonene, og har en forbedret passform og en ny, lettere mellomsåle med en SPEEDROLL-inspirert tøyelighet. Overdelen er laget av et formbart, sømløst og godt ventilerende mesh-stoff som svøper inn foten på en behagelig og stabil måte, og som kombineres med et integrert lissesystem. Hele topp- og mellomsålen er laget av eksklusivt PWRRuN+, som er lettere, mer støtabsorberende og energireturnerende enn tidligere støtdempende materialer. Levetiden er dessuten tre ganger så lang sammenlignet med EVA-baserte materialer, og påvirkningen av yttertemperaturen er minimal. Kombinasjonen av en 10 mm drop, spenstig støtdemping og en tydelig avrundet hæl- og framdel på mellomsålen gir en myk og avlastende følelse, med redusert rotasjonskraft fra innsetting til maksimal belastning. Toppen av mellomsålen er dessuten anatomisk formet for å kapsle inn foten og gi bedre støtte rundt hælen og fotbuen. FORMFIT-passformen skaper en optimal og individuelt omsluttende passform rundt hele foten, noe som reduserer pronasjonspåvirkningen i ankelen, og skaper mer skånsomme forutsetninger for løperen. Løpeskoene har også yttersåler i slitesterk XT900-gummi, optimalisert for å levere lav vekt og et godt grep.

Spesifikasjoner
  • Vekt: 274 g
  • Drop: 10 mm (35/25 mm)
  • Overstykke: Gjenvunnet mesh
  • Støtdemping: PWRRUN+ mellom- og innersåle
  • Yttersåle: XT900-gummi
  • Annet: FORMFIT

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-33%
-28%
Nyhet
-28%
-28%
-28%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...