20% rabatt på et helt kjøp* | Kode: SEP20
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare”, Alfa, Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Outdoordays, Tentipi, Thule, mat, elektronikk & sykler. Trekkes fra veil. pris. Gyldig til 28.9.2022.
 »
Norröna Dunjakker Dame, Trollveggen Superlight Down850 Hood, Indigo Night Nyhet

Norröna Trollveggen Superlight Down850 Hood W's

Norrønas letteste og mest pakkbare dunjakke med hette i damemodell.
1. Velg farge
Indigo Night
North Atlantic
2. Velg størrelse
XS
S
M
L
3. Antall
Norrønas letteste og mest pakkbare dunjakke med hette i damemodell.
4295 NOK
Tilgjengelighet: Bare 1 stykker igjen
Ekskludert vare: Rabattkoder gjelder ikke på dette produktet.
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Norrøna Trollveggen Superlight Down850 Hood W's er Norrønas letteste og mest pakkbare dunjakke med hette i damemodell. Den er utviklet for fjellklatring, men passer også til en rekke andre friluftsaktiviteter. Jakken kan både brukes som et mellomlag og et ytterlag, noe som gjør det til et plagg som kan brukes året rundt. Dunjakken er laget av et høyteknologisk og lett yttermateriale med vind- og vanntetthet for god værbeskyttelse, og isoleres med RDS-sertifisert dun av høy kvalitet i en tett quiltet konstruksjon – noe som gir et utmerket forhold mellom varme og vekt. Den tekniske, Y-formede passformen med et lengre snitt bak gir ekstra beskyttelse og garanterer god bevegelsesfrihet. Dunjakken har også to håndlommer, en hette til luen, en høy og beskyttende krage, en elastisk nederkant og ermeåpninger og en løkke på utsiden.

Spesifikasjoner
  • Vekt: ca. 220 g
  • Materiale: 7D 100 % gjenvunnet nylon
  • Fôr: 7D 100 % gjenvunnet nylon
  • Isolering: 850 fillpower RDS-dun
  • PFC-fri DWR
  • Bluesign-sertifisert materiale

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-33%
-33%
-25%
-29%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...