20% rabatt på et helt kjøp* | Kode: SEP20
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare”, Alfa, Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Outdoordays, Tentipi, Thule, mat, elektronikk & sykler. Trekkes fra veil. pris. Gyldig til 28.9.2022.
 »
Patagonia Dunjakker Herre, Alplight Down Jkt, Black Nyhet

Patagonia M's Alplight Down Jkt

Varm dunjakke til herre.
1. Velg farge
Black
Smolder Blue
2. Velg størrelse
S
M
L
XL
3. Antall
Varm dunjakke til herre.
3495 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Patagonia M's Alplight Down Jkt er en varm dunjakke til herre som utforsker mulighetene i naturens letteste, mest pakkbare isolering. Jakkene er utviklet med tanke på eventyr i kaldt vær der du har behov for en et lett isolerende lag som både tar lite plass når det er pakket sammen og som holder deg varm. Utvendig produseres jakken av NetPlus som kommer fra 100 % gjenvunnede fiskegarn for å redusere plastforurensningen av havet, mens den NSF International-sertifiserte dunisoleringen har en variert quilting som stabiliserer dunet. Dessuten er kragen overfylt for å holde på varmen, og smale dunfylte kanaler rundt albuer og skuldre gir forbedret bevegelsesfrihet samt tar vare på luftigheten i dunet og reduserer lufttrekk. Jakken har også innvendig stormslå med fukttransport, to håndvarmende lommer med skjulte glidelåser og snorjustering for å holde varmen inne. Du kan dessuten pakke sammen jakken i den høyre lommen.

Spesifikasjon
  • Vekt: ca. 270 g
  • Materiale: 10 denier NetPlus - 100% gjenvunnet nylonripstop med PFC-fri DWR-finish
  • Isolering: 800 fillpower Advanced Global Traceable Down, NSF International-sertifisert dun
  • FairTrade-sertifisert søm

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-33%
-33%
-25%
-29%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...