20% rabatt på et kjøp
KODE: DEAL20
Se betingelser. »
Houdini Treningsbukser Dame, Adventure Tights, Baremark Green

Houdini W's Adventure Tights

Lette, elastiske og slitesterke ytelsestights til dame for alle typer utendørsopplevelser. Laget av resirkulert og resirkulerbart polyesterstoff, noe som gjør plagget fullstendig sirkulært.
1. Velg farge
Baremark Green
True Black
2. Velg størrelse
XS
S
M
L
XL
3. Antall
Lette, elastiske og slitesterke ytelsestights til dame for alle typer utendørsopplevelser. Laget av resirkulert og resirkulerbart polyesterstoff, noe som gjør plagget fullstendig sirkulært.
1295 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Hva gjør dem spesielle? Adventure tights til dame er laget i et klassisk 205 g/m² stoff, som er en vekt som du vil kjenne igjen fra andre trenings- eller løpetights. Men dette stoffet er langt fra ordinært. I stedet for å blande inn elastan for å oppnå strekk, er tightsene laget i ren polyester med en mekanisk elastikk gitt av strikketeknologien. Fordelen er at du får en varmere og «tørrere» følelse sammenlignet med elastantights, som er veldig behagelig mot huden, og mye mer egnet for å kle seg lagvis. Det er også fukttransporterende og tørker mye raskere. Stoff og funksjoner Det rene polyesterstoffet muliggjør også en sirkulær design, der vi bruker 57 % resirkulerte og fullt resirkulerbare fibre. I stedet for å bare bli søppel på slutten av levetiden, kan råmaterialene i produktet resirkuleres og gjøres om til nye nyttige ting i en fantastisk endeløs sirkel. Adventure tights til dame har to svært nyttige stæsj-lommer på utsiden av låret, linning med minimal klumping for ekstra komfort og løpesnor i midjen for å justere passformen. Når bør jeg bruke dem? Med Adventure tights har Houdinis designavdeling tatt et klassisk plagg, men lagt til lag av smarthet, både når det gjelder funksjonalitet og bærekraft. Det er det perfekte valget hvis du leter etter et par allsidige tights til løping, trening, klatring eller fotturer, og samtidig gjøre noe bra for planeten vår. Produktet er resirkulerbart, så vi ber deg om å returnere det til oss når det er helt utslitt. Vi har resirkuleringsenheter i alle butikkene våre og hos mange forhandlere.

Andre har også kjøpt

-18%
/images/product/medium/77637.jpg
False
-27%
/images/product/medium/45778.jpg
Sergeant
True
-20%
/images/product/medium/78481.jpg
False
-23%
/images/product/medium/80736.jpg
DustyGreen
True
-47%
/images/product/medium/75716.jpg
False
Nyhet
/images/product/medium/82778.jpg
BlueIllusion
True
/images/product/medium/78244.jpg
SilverGreen
True
/images/product/medium/75973.jpg
TrueBlack
True

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...