Vi forlenger suksessen - 20% ekstra rabatt* t.o.m onsdag! | Kode: SUMMER20
Gjelder t.o.m. 29/6 | *Se vilkår og shoppe her
 »

Camelbak Octane 10

En ordentlig arbeidshest for alle slags aktiviteter.
1. Velg farge
Black/Atomic Blue
2. Antall
En ordentlig arbeidshest for alle slags aktiviteter.
1195 NOK 1054 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i august
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Uansett om du skal ut på en lengre løpetur, en kortere fottur eller bare trenger en funksjonell ryggsekk til pendlingen, er Camelbak Octane 10 det rette valget. Den har inntil 10 liters komprimerbart rom til utstyret ditt samt en 2-liters Crux-drikkeblære som gjør at du aldri trenger å føle deg tørst. Om du trenger mer væske, er det også god plass i lommene som er spesielt designet for Quick Stow-flasker. For deg som liker å være forberedt på det meste har den også en stretchlomme hvor du kan oppbevare regnjakka og feste for vandrestavene dine.

Den spesielle kompresjonsteknologien holder utstyret nært kroppen din for bedre balanse og stabilitet, mens de doble, justerbare brystreimene gir deg en komfortabel passform og økt stabilitet. 3D Vent Mesh på sin side, gir maksimal komfort og pusteevne. Den medfølgende drikkeblæren Crux gir 20% mer væske per slurk og har et ergonomisk grep for enklere påfylling samt en on-/off-spak som hindrer søl. Det lekk-sikre lokket er enkelt å åpne og lukke, dessuten lukkes biteventilen automatisk etter hver slurk, slik at du slipper irriterende drypping. Materialet er BPA-, BPS- og BPF-fritt og har Hydroguard-teknologi som motvirker framvekst av bakterier.

Produktfakta:

Brukere: Unisex
Aktivitet: Løping
Væskekapasitet: 2 liter
Volum: 8 liter
Vekt (ryggsekk): 370 gram
Mål: 42 x 30 x 19,5 cm
Torsokompatibilitet: 43–53 cm

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-26%
-24%
Nyhet
-27%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...