20% rabatt på et helt kjøp* | Kode: SEP20
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare”, Alfa, Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Outdoordays, Tentipi, Thule, mat, elektronikk & sykler. Trekkes fra veil. pris. Gyldig til 28.9.2022.
 »
Ultimate Direction Treningsryggsekker, Ultra Vesta, Ice Blue -23%

Ultimate Direction Ultra Vesta

Ultralett løpesekk designet for ultraløp og lange distanser.
1. Velg farge
Ice Blue
2. Velg størrelse
S
M
L
XL
3. Antall
Ultralett løpesekk designet for ultraløp og lange distanser.
1895 NOK 1455 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Ultimate Direction Ultra Vesta er en ultralett løpesekk som er spesielt designet for ultraløp og lange distanser. Løpesekken benytter seg av det ekstremt slitesterke Comfort Cinch 3.0 som har blitt oppgradert med High Molecular Weight-polyetylen for ekstra slitestyrke, og Air Mesh-paneler som hindrer gnaging. Formen har blitt oppgradert for å omslutte kroppen fullstendig for en sikrere og mer vestlignende passform. I tillegg til det store, vanntette hovedrommet – hvor det er plass til en drikkeblære på opptil 2 liter – har ryggsekken en vanntett og en vannavvisende lomme på skulderremmene, lommer med glidelås bakpå som du har tilgang til når du bærer ryggsekken, og en vannavvisende mobillomme med glidelås foran. Ryggsekken har dessuten festepunkter til staver, et elastisk ryggpanel i mesh og et elastisk remsystem.

Ta en titt på Ultimate Direction Ultra Vest dersom du ser etter en noe større versjon.

Spesifikasjoner
  • Volum: 10,3 l
  • Vekt uten vannflasker: 180 g
  • Materiale 1: 100 % silikonbelagt nylon
  • Materiale 2: 82 % nylon, 12 % elastan

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Tilbehør

-23%

Andre har også kjøpt

-25%
-25%
-21%
-22%
-23%
-23%
-33%
-23%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...