20% rabatt på et helt kjøp* | Kode: SEP20
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare”, Alfa, Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Outdoordays, Tentipi, Thule, mat, elektronikk & sykler. Trekkes fra veil. pris. Gyldig til 28.9.2022.
 »
Mammut Fjellstøvler Dame, Nova Tour II High Gtx®, Graphite/Baked Nyhet

Mammut Nova Tour II High Gtx® Women

Klassiske tursko med Gore-Tex for damer.
1. Velg farge
Graphite/Baked
2. Velg størrelse
37 1/3
38
38 2/3
39 1/3
40
3. Antall
Klassiske tursko med Gore-Tex for damer.
2695 NOK
Tilgjengelighet: Bare 2 stykker igjen
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Mammut Nova Tour II High Gtx® Women er et par klassiske tursko med Gore-Tex for damer, utviklet for å gi deg støtte og fest i tekniske terreng. Turskoene har Terracare nubuckskinn på utsiden for forbedret passform og komfort, med en Gore-Tex-membran for vanntette og pustende egenskaper. Den redesignede Vibram-sålen gir forbedret støtte og bedre feste, slik at du kan gå trygt selv i tøft terreng med tung oppakning. Turskoene har også snøring med to soner for individuell tilpasning etter person og situasjon, 3D Memo Foam og Liquid Rubber Protection-forsterkninger som beskytter mot slitasje.

Spesifikasjon
  • Flexindex: A7
  • Overdel: nubuckskinn, Terracare
  • Fôr: Gore-Tex Footwear
  • Mellomsåle: EVA Wedge
  • Yttersåle: Vibram 4 Trek

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-24%
-23%
-28%
-17%
-16%
Nyhet
-26%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...