20% rabatt på et helt kjøp* | Kode: SEP20
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare”, Alfa, Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Outdoordays, Tentipi, Thule, mat, elektronikk & sykler. Trekkes fra veil. pris. Gyldig til 28.9.2022.
 »
Black Diamond Teltlamper, Volt Lantern, Dark Berry Nyhet

Black Diamond Volt Lantern

Praktisk lykt som både kan henge og stå i leiren din.
1. Velg farge
Dark Berry
Denim
Graphite
2. Antall
Praktisk lykt som både kan henge og stå i leiren din.
595 NOK
Tilgjengelighet: Bare 2 stykker igjen
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Black Diamond Volt Lantern er en praktisk lykt til leiren din, som både kan henges opp og stå som den er for å lyse opp i mørket, uansett hvor du er. Lykten tilbyr 250 lumen, og drives av et integrert, oppladbart batteri eller tre AA-batterier, som også kan lade for eksempel en telefon. Den kompakte størrelsen gjør i tillegg at du enkelt kan pakke med deg lykten uten at den tar opp for mye plass i oppakningen din. Lykten har både en dimmet innstilling og en strobemodus – for teltfestene ute i naturen – og en låst innstilling som sparer på batteritiden. 

Teknisk spesifikasjon:
  • Lumen: 250
  • Vekt med batterier: 224 g
  • Batterier: 3 AA eller det innebygde 2600 mAh Li-Ion-batteriet
  • Batteritid: 24 h (maksimal lysstyrke)
  • IPX: IPX4

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...