10% ekstra rabatt på løpesko & ryggsekker til løping* | Kod: RUN10
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare”. Trekkes fra nåværende pris. Gyldig til 18.8.2022.
 »
Houdini Fleecejakker Herre, Mono Air Houdi, Baremark Green

Houdini M's Mono Air Houdi

Lett og varm fleecejakke med hette til menn. Jakken er laget i en innovativ stoffkontruksjon som forhindrer felling av mikrofibre og er laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre.
1. Velg farge
Baremark Green
Blue Illusion
Sun Ray
True Black
2. Velg størrelse
S
M
L
XL
XXL
3. Antall
Lett og varm fleecejakke med hette til menn. Jakken er laget i en innovativ stoffkontruksjon som forhindrer felling av mikrofibre og er laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre.
1995 NOK 1760 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i oktober
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Mono Air Houdi er en verdensinnovasjon som tar oss et stort steg videre mot en avfallsfri verden. Det lette og stretchy stoffet er designet for å minimere tap av mikrofibre. Uendelig lange fibre er fanget i små luftlommer med et ytterstoff på hver side. Resultatet er et mykt og varmt stoff som mister mer en fem ganger så få mikrofibre som en vanlig fleece av topp kvalitet. Den reduserer ikke bare plastavfall. Den er faktisk laget av resirkulert polyester, og takket være det ene (mono) materialet, er den fullstendig resirkulerbar. Mono Air Houdi er designet for å vare i årevis og når den til slutt slites ut kan materialet bli til nye kilder, fremfor tekstilavfall. Stoffet, som er laget i USA av Polartec®, heter Power Air Lett, og er stretchy, pustende og har et supert varme-til-vekt forhold. Det funer perfekt under en skalljakke eller alene som et lett ytterlag. Perfekt til skikjøring, klatring, vandring eller andre utendørs aktiviteter. Den slitesterke overflaten og høye kvaliteten vil vare i mange år med godt bruk. Plagget er designet med en atletisk passform, med en ettersittende hette og forlengede ermer med hull til tomlene for økt komfort. Hvis du ser etter en lett, varm og allsidig fleecejakke, og samtidig vil bidra til en avfallsfri verden, finnes det ikke bedre valg enn Mono Air Houdi. Den er det perfekte eksempelet på et produkt hvor innovasjon driver både ytelse og bærekraft fremover. Vær snill å ikke kast dette plagget når det er utslitt. Mono Air Houdi er laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre, og råmaterialene er verdifulle og kan brukes igjen. Ta den med til en Houdinibutikk eller en av våre forhandlere som har en returboks.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-22%
-22%
-29%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...