Siste sjanse: 20% på jakker og funksjonsundertøy | Kode: KEEP-WARM
*Ikke produkter merket "Ekskludert vare", Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 8.12.2021
 »

Bliz Hero Matt Black, Smoke W Silver Mirror

Allsidige og stilige sportsbriller med komfort i toppklassen og sikt i allslags vær.
Antall
Allsidige og stilige sportsbriller med komfort i toppklassen og sikt i allslags vær.
695 NOK
Tilgjengelighet: Bare 2 stykker igjen
Handle nå
Betal i februar
Forlenget åpent kjøp
T.o.m. 10. januar 2022
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Bliz Hero Matt Black, Smoke W Silver Mirror er et par allsidige og stilige sportsbriller med komfort i toppklassen og klar sikt i ulike værforhold, som passer til en rekke forskjellige sportsaktiviteter. Brillene er utstyrt med Hydro Lens Technology – en linse i X-PC med høy optisk kvalitet for klar og skarp sikt i allslags vær. Linsen produseres i uknuselig polykarbonat som er 10 ganger mer slagfast enn andre plast- og glasslinser, og har komplett UVA- og UVB-beskyttelse, minimalt brytningsfeil, ripebeskyttelse og effektive vannavvisende egenskaper. Selve innfatningen produseres i Grilamid TR90 som gir uslåelig fleksibilitet og lav vekt, og som presterer godt i både varme og kalde temperaturer. Sportsbrillene har i tillegg justerbare brillestenger, nesedel og Temple Tips i friksjonsgummi for ekstra god komfort og optimal passform rundt ører og nese. Den optiske adapteren gjør at du kan feste reseptlinser på innsiden av brillene dine for optimal sikt når du utøver sportsaktiviteten din (ikke inkludert).

Alle Bliz Active-produkter er CE-merkede, noe som innebærer at de følger EU-direktivenes relevante og grunnleggende helse- og sikkerhetskrav.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...