Siste sjanse: 20% på jakker og funksjonsundertøy | Kode: KEEP-WARM
*Ikke produkter merket "Ekskludert vare", Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 8.12.2021
 »

Poc Obex Mips

Den ultimate skihjelmen med MIPS til lange dager i fjellet.
1. Velg farge
Apophyllite Green Matt
Hydrogen White
Uranium Black Matt
2. Velg størrelse
M/L
XL/XXL
XS/S
3. Antall
Den ultimate skihjelmen med MIPS til lange dager i fjellet.
1795 NOK
Tilgjengelighet: Bare 3 stykker igjen
Handle nå
Betal i februar
Forlenget åpent kjøp
T.o.m. 10. januar 2022
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Mer fra POC Utstyr

Beskrivning

Poc Obex Mips er den ultimate skihjelmen til lange dager overalt i fjellet, og er optimalisert for både sikkerhet og komfort. Obex er utviklet i henhold til POCs Whole Helmet Concept™, og er dermed utstyrt med MIPS-system for forbedret beskyttelse ved rotasjonsvold. MIPS-systemet komplementerer hjelmens EPS-fôr, PC-skall og ABS-toppskall for både beskyttelse og komfort. Justerbare ventiler gir svært god kontroll over luftgjennomstrømningen i hjelmen, mens de integrerte ventilene foran transporterer damp bort fra skibrillene. Et 360° justeringssystem lar brukeren finne en perfekt passform uten å forandre fôret. Skihjelmen har dessuten blitt optimalisert for en sømløs passform og kompatibilitet med skibriller fra POC. Kompatibel med POC AID Communication Ear Pads (ikke inkludert).

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...