20% rabatt ved kjøp over 1500 NOK* | Kode: OE1500
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronikk, sykler & kajakk. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 26.1.2022.
 »

Mountain Equipment Lightline Jacket

Mountain Equipments ikoniske og bestselgende dunjakke for menn – perfekt under kalde værforhold på alpine utendørseventyr!
1. Velg farge
Black
Fired Brick
Navy
2. Velg størrelse
S
M
L
XL
3. Antall
Mountain Equipments ikoniske og bestselgende dunjakke for menn – perfekt under kalde værforhold på alpine utendørseventyr!
2995 NOK
Tilgjengelighet: Bare 2 stykker igjen
Handle nå
Betal i mars
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Lightline Jacket er en av Mountain Equipments mest ikoniske og bestselgende dunjakker for menn, og passer perfekt under kalde værforhold uansett hvor i verden du befinner deg. Jakken er spesielt utviklet for å møte kravene til dagens alpinister og har derfor en utside med Drilite Loft som er et helt vindtett materiale med høy vannresistens, og dunisolasjon på 700 fillpower som holder deg skikkelig varm i kulden. Denne oppdaterte utgaven har også en forbedret passform med ny hette, og som med tre paneler sitter utrolig godt og gir både varme og beskyttelse mot været. Ellers har jakken en gjennomsydd konstruksjon, YKK-glidelås, justerbare mansjetter og snor i falden, samt isolerende håndvarmerlommer og en innvendig, stengt sikkerhetslomme. 

Vekt: ca 740 g 
Materiale: Drilite Loft 
Isolering: Dun 90/10, 700 fillpower 
Fyllvekt: ca 296 g

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-24%
-35%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...