Siste sjanse: 20% på jakker og funksjonsundertøy | Kode: KEEP-WARM
*Ikke produkter merket "Ekskludert vare", Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 8.12.2021
 »

Saucony Peregrine Ice+ 2.0 Women

Ettersittende og behagelige løpesko til høst og vinter til dame.
1. Velg farge
Black/Jade
2. Velg størrelse
36
37
37.5
38
38.5
39
40
40.5
41
3. Antall
Ettersittende og behagelige løpesko til høst og vinter til dame.
1795 NOK
Tilgjengelighet: Bare 3 stykker igjen
Handle nå
Betal i februar
Forlenget åpent kjøp
T.o.m. 10. januar 2022
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Saucony Peregrine Ice+ 2.0 Women er et par ettersittende og behagelige løpesko til dame, som gir en fantastisk løpsfølelse om høsten og vinteren. Takket være friksjonsmaterialet i VIBRAM ARTIC GRIP-sålen gir den et vesentlig bedre grep på is og snø enn en tradisjonell løpesko, men beholder smidigheten og løpsfølelsen som mangler i en sko med pigger. Dermed begrenses heller ikke modellen til den korte og sporadiske vintersesongen, men presterer også svært godt fra høst til vår. Takket være 4 mm dropp, støtdempende mellomsåle i PWRRUN, toppsåle i PWRRUN+ og god fleksibilitet passer Peregrine ICE+ til både løping på asfalt og i terreng. FORMFIT-konstruksjon sørger for perfekt passform rundt hele foten. Nedenfra er toppen av mellomsålen skålformet rundt hælen og løftet i fotbuen for å gi bedre stabilitet og komfort. Den unike og terrengtilpassede FORMFIT-passformen gir en optimal og individuelt omsluttende passform rundt hele foten. Toppen av mellomsålen er anatomisk formet for å holde foten og gi bedre støtte rundt hæl og fotbue. Overstykket i elastisk SOFTSHELL-stoff er både varmende og vannavvisende, og sammen med utvendige forsterkninger tilbys svært god passform kombinert med den beste stabiliteten og slitestyrken. 

Tekniske spesifikasjoner
  • Vekt: ca. 266 g
  • Dropp: 4 mm
  • Kategori: Nøytral
  • Overstykke: SOFTSHELL-stoff
  • Støtdemping: PWRRUN-mellomsåle og PWRRUN+-toppsåle
  • Yttersåle: VIBRAM ARTIC GRIP-gummi
  • Øvrige funksjoner: FORMFIT-passform, SOFTSHELL-overstykke

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

Nyhet
Nyhet
-41%
Nyhet

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...