20% på ryggsekker, vesker og drybags*
Kode: BAGS | *Ikke Norrøna, Mountain Equipment & Thule. Fra veil. pris t.o.m. 2.8.2021.
 »
70622 Nyhet

Saucony Peregrine 11 Men

En terrengløpesko til herre, for løperen som vil ha en multifunksjonell trailsko som tar seg frem hvor enn veiene fører deg.
1. Velg farge
Gravel/Black
2. Velg størrelse
40.5
41
42
42.5
43
44
44.5
45
46
46.5
3. Antall
En terrengløpesko til herre, for løperen som vil ha en multifunksjonell trailsko som tar seg frem hvor enn veiene fører deg.
1595 NOK
Tilgjengelighet: Bare 2 stykker igjen
Handle nå
Betal i september
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Saucony Peregrine 11 Men er en utrolig allsidig terrengløpesko til herre, og modellen har legendestatus innen trailrunning. Løpeskoens 4 mm dropp og PWRTRAC-gummi med 55 mm dypt mønster gir et svært godt grep og løpsfølelse på variert underlag. Yttersålen er i tillegg forberedt for å kunne ha pigger eller for å bores opp for drenering, noe som gir mulighet for individuell tilpasning for løperen. Løpeskoen er utover dette også utstyrt med feste for gamasjer. Innenfor yttersålen er det et integrert karbonfiberstoff, noe som fordeler trykket og beskytter foten mot skarpe steiner og røtter. Takket være den støtdempende mellomsålen i PWRRUN, toppsålen i PWRRUN+ samt god fleksibilitet passer denne terrengskoen også til løping på grus og partier med asfalt. En trail-tilpasset FORMFIT-konstruksjon gir en perfekt passform rundt hele foten. Nedenfra er toppen av mellomsålen skålformet rundt hælen og løftet i fotbuen, noe som gir bedre stabilitet og komfort. Skoen har utvendige forsterkninger på overstykket, og sammen med terrengtilpasset mesh tilbys en svært god passform kombinert med best mulig stabilitet og slitestyrke. 

Spesifikasjoner
Kategori: nøytral/terreng
Støtdemping: PWRRUN mellomsåle og PWRRUN+ toppsåle
Dropp: 4 mm (27/23)
Vekt: 310 g
Mønsterdybde: 5 mm
Øvrige funksjoner: FORMFIT-passform, karbonfiberstoff, PWRTRAC-gummi    

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-27%
-37%
-27%
-27%
-25%
Nyhet

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...