Siste sjanse: 20% på jakker og funksjonsundertøy | Kode: KEEP-WARM
*Ikke produkter merket "Ekskludert vare", Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 8.12.2021
 »

Didriksons Amina Wns Parka

Varm, vannavvisende parkas til dame.
1. Velg farge
Black
Deep Green
2. Velg størrelse
34
36
38
40
42
44
46
48
3. Antall
Varm, vannavvisende parkas til dame.
2195 NOK
Tilgjengelighet: Bare 3 stykker igjen
Handle nå
Betal i februar
Forlenget åpent kjøp
T.o.m. 10. januar 2022
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Didriksons Amina Wns Parka er en varm, fôret parkas til dame, som passer til daglig bruk. Jakken produseres i et vannavvisende og pustende materiale, og har en fôring som er laget av resirkulerte fibre. Fôret er innfarget med Solution Dye-teknikken, en teknikk som sparer vann, energi og kjemikalier under prosessen. Ermene kan enkelt brettes opp hvis du vil ha en kortere ermelengde, og de elastiske mansjettene med tommelhull gir varme og komfort. Parkasen har dessuten en fast, justerbar hette, en fullengdes toveis glidelås foran, to sidelommer med glidelås, en innerlomme med glidelås samt en smart refleksdetalj på innsiden nederst på ermet. Denne kan brettes ut ved behov.

Tekniske spesifikasjoner
  • Passform: Normal, A-linjeformet silhuett
  • Materiale: 100 % polyester, PFC-fri vannavvisning
  • Fôr: 100 % polyester
  • Isolering: 100 % polyester

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-18%
Nyhet
-17%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...