20% rabatt ved kjøp over 1500 NOK* | Kode: OE1500
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronikk, sykler & kajakk. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 26.1.2022.
 »

Altra Timp 3 W

En svært god terrengsko i damemodell med fantastisk grep og demping for høyintensiv terrengløping. Den perfekte vei-til-terreng løpeskoen!
1. Velg farge
Gray/Coral
2. Velg størrelse
37
37.5
38
38.5
39
40
40.5
41
3. Antall
En svært god terrengsko i damemodell med fantastisk grep og demping for høyintensiv terrengløping. Den perfekte vei-til-terreng løpeskoen!
1995 NOK 1630 NOK
Tilgjengelighet: Bare 3 stykker igjen
Handle nå
Betal i mars
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Altra Timp 3 W er en svært god terrengsko i damemodell med fantastisk grep og demping for høyintensiv terrengløping. Løpeskoens helhetlige design er trimmet ned samtidig som den har fått en oppdatert passform. Denne terrengskoen er laget med en myk og høydempet Quantic™ mellomsåle for økt komfort under løpingen mens MaxTrac™ yttersålen, med et flerretningsmønster, gir maksimalt grep og drakraft. Gjør deg klar for utmerket ytelse som føttene dine kommer til å takke deg for, også etter mange mil på ruskete dager og harde underlag.

Spesifikasjoner
•    Vekt: 253 g
•    Mellomsåle: Quantic™
•    Yttersåle: MaxTrac™
•    Såletykkelse: 29 mm
•    Overdel: Mesh

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Tilbehør

-27%
-27%

Andre har også kjøpt

-46%
-46%
-18%
-24%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...