20% rabatt ved kjøp over 1500 NOK* | Kode: OE1500
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronikk, sykler & kajakk. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 26.1.2022.
 »

Dalbello Lupo Ax 120

Crossoversko for freeride og toppturer.
1. Velg farge
Grey/Black
2. Velg størrelse
25.5
26.5
27.5
28.5
29.5
3. Antall
Crossoversko for freeride og toppturer.
5995 NOK
Tilgjengelighet: Bare 3 stykker igjen
Handle nå
Betal i mars
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Dalbello Lupo Ax 120 er crossover-støvlene for freeride og toppturer. Med 100 mm lest tilbyr den litt mer plass til foten og imponerende komfort. Dens store bruksområde strekker seg fra pist til dyp puddersnø. Det store ski-walk-spennet er lett å håndtere, og sammen med den avtakbare pløsen tillater Lupo 67° bevegelsesomfang. Den legendariske freeride-yteevnen i cabrio-designet gjør kjøringen føyelig med kontroll i offpist, men muliggjør også carving i harde pister. Den lette LUPO AIR-innerskoen blir formbar etter bare noen minutters varme for å muliggjøre optimal tilpasning til foten. Førsteklasses GripWalk-såler med Vibram®-profil kan monteres valgfritt for å gjøre det lettere å gå og redusere risikoen for å skli.

Egenskaper:
  • Vekt: ca. 1625 g (gangposisjon), 1780 g (nedoverbakke)
  • Fleks: 120
  • Lest: 100 mm
  • Konstruksjon: Cabrio
  • Innersko: Lupo Air

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Tilbehør

-17%

Andre har også kjøpt

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...