Siste sjanse: 20% på jakker og funksjonsundertøy | Kode: KEEP-WARM
*Ikke produkter merket "Ekskludert vare", Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 8.12.2021
 »

Houdini M's Lodge Pants

Avslappede, myke og behagelige fleecebukser for herrer. 
1. Velg farge
Blue Illusion
Slate
2. Velg størrelse
S
M
L
XL
3. Antall
Avslappede, myke og behagelige fleecebukser for herrer. 
1195 NOK
Tilgjengelighet: Bare 1 stykker igjen
Handle nå
Betal i februar
Forlenget åpent kjøp
T.o.m. 10. januar 2022
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Houdini M’s Lodge Pants er et par avslappede, myke og komfortable fleecebukser for herrer, som fungerer like bra som et varmende mellomlag under en skallbukse som en slapp joggebukse til hjemmebruk om vinteren. Buksene lages av det myke materialet Polartec Power Dry for sin varmeevne, og den har et mikrofleecefôr med effektiv fuktighetstransport og en myk følelse som gir optimal komfort mot huden. Med det myke, elastiske midjebåndet med snøring har buksene dessuten perfekt passform, mens andre smarte detaljer, som sidelommer med glidelås og dobbeltbrettede ribbekanter nederst på bena gir høyere anvendelighet i hverdagen.  

Houdini M’s Lodge Pants er helt resirkulerbare, og Houdini ber deg om å levere inn buksene til dem når de er helt utslitt for at de skal kunne gjenvinne materialet og bruke det i nye plagg.

Avslappet passform
Materiale: Polartec Power Dry – 91 % polyester (53 % gjenvunnet), 9 % elastan
Bluesign-godkjent

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...