20% rabatt ved kjøp over 1500 NOK* | Kode: OE1500
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronikk, sykler & kajakk. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 26.1.2022.
 »

Houdini W's Pace Pants

Tynt fôrede softshell-bukser for damer beregnet på aktiviteter med høy intensitet og bruk på fjellet.
1. Velg farge
Baremark Green
True Black
2. Velg størrelse
XS
S
M
L
3. Antall
Tynt fôrede softshell-bukser for damer beregnet på aktiviteter med høy intensitet og bruk på fjellet.
2995 NOK
Tilgjengelighet: Bare 2 stykker igjen
Handle nå
Betal i mars
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Houdini W's Pace Pants er tynt fôrede softshell-bukser for damer, skapt for aktiviteter med høy intensitet og bruk på fjellet. De gode pusteegenskapene gjør buksen til et perfekt valg under toppturer, ski mountaineering og krevende fotturer.  

Hvorfor er de så spesielle?
Det som virkelig gjør Pace Pants damemodell eksepsjonell er følelsen de gir når man har dem på seg. Utformingen som følger hver eneste bevegelse. Det lette, ventilerte materialet som bidrar til å regulere kroppstemperaturen. Den myke og støyfrie følelsen materialet gir. Designet og materialet er som skapt for å oppnå perfekt balanse under høyintensive aktiviteter, der målet er å beskytte seg mot værforhold uten å bli for varm
Hvordan fungerer den?
Pace Pants for damer kommer i et nytt materiale som heter Octa C9 Ripstop. Utsiden er glatt og fleksibel, og innsiden har åpne filamentfibre som gir noe isolerende effekt uten å medføre lavere pusteevne. Stoffet verner mot vind og har vannavstøtende og fluorkarbonfri impregnering som beskytter mot lettere snøfall og regnskurer. Materialet beskytter mot værforhold, men de gode pusteegenskapene forhindrer overoppheting. Buksene har to benlommer med glidelås. Formsydde knær, og justerbar midje og buksekant, sørger for perfekt passform. Kiler i buksekanten gir plass til turstøvler og lette topptursko.

Når kan de brukes?
Pace Pants for damer er først og fremst beregnet på aktiviteter med høy intensitet som toppturer, ski mountaineering, fotturer og fjellturer på langrennsski. For bruk på fjellet og i kaldt klima er dette definitivt å regne som et 4-sesongsplagg. Perfekt til fotturer og klatring når temperaturen faller, også sommerstid.
Plagget kan resirkuleres og vi ber deg returnere plagget til Houdini når det er helt utslitt. Slik kan vi ta vare på råmaterialet og ingenting går tapt.

Detaljer
 • Vind- og vannavstøtende
 • Gode pusteegenskaper
 • Vannavstøtende impregnering uten fluorkarbon
 • Benlommer med glidelås
 • Justering i midje og buksekant
 • Ventilasjonsglidelås på utsiden av benet
 • Kiler i buksekanten til turstøvler og lette topptursko
 • Forsterket buksekant
 • Formsydde knær
 • Primært laget av resirkulerte fibre
 • Fullstendig resirkulerbar
 • Vekt medium dame: 310 g

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-19%
-20%
-20%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...