Siste sjanse: 20% på jakker og funksjonsundertøy | Kode: KEEP-WARM
*Ikke produkter merket "Ekskludert vare", Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 8.12.2021
 »

Platypus Quickdraw Microfilter & Reservoir System

Det beste ultralette, brukervennlige og “fill-and-squeeze” vannfiltreringssystemet for alle slags eventyr.
Antall
Det beste ultralette, brukervennlige og “fill-and-squeeze” vannfiltreringssystemet for alle slags eventyr.
795 NOK
Tilgjengelighet: Bare 1 stykker igjen
Handle nå
Betal i februar
Forlenget åpent kjøp
T.o.m. 10. januar 2022
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Platypus Quickdraw Microfilter & Reservoir System er det beste ultralette, brukervennlige og «fill-and-squeeze» vannfiltreringssystemet for alle slags eventyr. Denne raske og pålitelige QuickDraw™ mikrofiltreringen bygger på flere århundrer av ekspertise innen filtrering og hydrering for å gi eventyrere den beste brukeropplevelsen av alle «fill-and-squeeze»-vannfilter på markedet. Det praktiske systemet kommer i to deler: den slitesterke og smakløse 1 liters QuickDraw-beholderen, og den perforerte fiberpatronen. Vannsystemet veier kun 101 g og filtrerer opptil 3 liter per minutt med normalt trykk. QuickDraw-filtreringssystem garanterer rask og enkel tilgang til rent vann på alle eventyrene dine. Du kan enten riste for å rengjøre det perforerte fiberfilteret, eller utføre en «backflush» uten verktøy for å sikre rask strøm av vann som holder seg på reisene dine. Med sitt indre/ytre (I/O) doble tråddesign, tilpasser QuickDraw-filterpatronen seg på en sikker måte til smartwater®-flasker, Platy Hoser™-beholderen, Platy 2,0 liters flasken, Platy SoftBottle™, Platy Water Tank og noen vanlige 28 mm PET-drikke/vannflasker, slik at du kan utvikle ditt ideelle system for å trygt utforske villmarken. Det rene sidedekselet som følger med og filterhuset som har godt grep også når det er våt, fjerner frustrasjoner som lekkende vann i bagasjen, små deler som lett blir borte og skittent verktøy slik at du trygt kan gå ut og utforske villmarken.

  • QuickDraw-reservoaren på 1 liter er laget av Platypus egen trelagsfilm og er smakløs, slitesterk og har en bred munn og håndtak for enkel påfylling ved alle vannkilder.
  • Hundrevis av hull i perforerte fibre gjør det mulig for mikrofilteret å filtrere vann raskere enn tradisjonelle filtreringsmetoder.
  • Hvert mikrofilter testes individuelt for å sikre att det oppfyller alle EPA- & NSF-retningslinjer for fjerning av 99,9999 % av bakterier og 99,9 % av protozoer *, inkludert giardia, cryptosporidium, E. coli, salmonella og kolera.   

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...