20% rabatt på soveposer!
Kode: SOV20 | *Ikke Mountain Equipment. Fra veil. pris t.o.m. 17.5.2021.
 »
68106 NY

Mystery Ranch Urban Assault 21

En anvendelig 21 liters ryggsekk med en stilren og funksjonell design som fungerer like bra til hverdags som på fjellturen. 
1. Velg farge
Black
Lizard
Wood Waxed
2. Antall
En anvendelig 21 liters ryggsekk med en stilren og funksjonell design som fungerer like bra til hverdags som på fjellturen. 
1595 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i juli
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Mystery Ranch Urban Assault 21 er en anvendelig ryggsekk med en stilren og funksjonell design som fungerer like bra til hverdags som på fjellturen. Denne ryggsekken har en 3-ZIP-design for rask og praktisk tilgang til oppakningen din, samt et datarom for laptop og nettbrett på opptil 15”, som beskytter elektronikken din ved transport i hverdagen. Ryggsekken er utstyrt med et nøkkelknippe og en lomme med glidelås på lokket, i tillegg til to interne lommer med glidelås.

Spesifikasjoner
Volum: 21 liter
Vekt: 1,3 kg
Dimensjoner: 51 x 25 x 22 cm
Hovedmateriale: 500D CORDURA®-tøy
Materiale (glidelås): YKK®-glidelåser 

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...