20% rabatt på soveposer!
Kode: SOV20 | *Ikke Mountain Equipment. Fra veil. pris t.o.m. 17.5.2021.
 »
67733

Hiko Flytväst Aquatic

Flytevest av høy kvalitet som er laget for ekstreme forhold på åpent hav.
1. Velg farge
Blue
Yellow
2. Velg størrelse
L/XL
S/M
XXL
3. Antall
Flytevest av høy kvalitet som er laget for ekstreme forhold på åpent hav.
1795 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i juli
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Hiko Flytevest Aquatic er en flytevest av høy kvalitet som er laget for de mest ekstreme forholdene på åpent hav. Flytevesten har brede, justerbare skulderremmer med polstret neopren som sørger for full bevegelsesfrihet, mens en kombinasjon av to justerbare sidereimer og en justerbar midjereim sørger for at flytevesten ikke sklir over hodet når du svømmer. Flytevesten er enkel å ta av og på takket være glidelåsen foran, og er utstyrt med to store lommer med glidelås som i tillegg er isolerte for at du skal kunne varme opp kalde hender. Den har også en lomme til for eksempel kniv, karabinkrok eller en energibar, en stor lomme bak til drikkeblære samt et rom som er spesielt egnet for signalbluss. Den har flere reflekselementer og nødfløyte for økt sikkerhet. Flytevesten er ikke utstyrt med sikkerhetssele.

Materiale: Corex & Dupratex
ISO 12402-5 & ISO 12402-6

Størrelsesguide
S/M L/XL 2XL
Vekt (kg): 30–75 50–90 80+
Flytekraft (N): 50 70 70

Corex
Svært mykt og fleksibelt skumplastmateriale med lav relativ densitet som er resistent mot kjemikalier, petroleumsprodukter og fuktighet. Morkner ikke og er lett å rengjøre.

Dupratex
Svært slitesterkt polyesterstoff som er motstandsdyktig mot dieselolje og detergent, og som har svært god strekkfasthet. Motstår slitasje og er sterkt når det er utstrukket.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...