20% rabatt på soveposer!
Kode: SOV20 | *Ikke Mountain Equipment. Fra veil. pris t.o.m. 17.5.2021.
 »
67272

Norröna Bitihorn Dri1 Jacket M's

Regntøyet som bør være med i alle pakninger.
1. Velg farge
Caviar
Treetop
2. Velg størrelse
S
M
L
XL
XXL
3. Antall
Regntøyet som bør være med i alle pakninger.
2995 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i juli
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Norrøna Bitihorn Dri1 Jacket M's er det perfekte ytterlaget å ha med seg i pakningen, enten du skal ut og løpe eller gå tur. Jakken veier svært lite og er meget behagelig og myk, samtidig som den beskytter deg mot regn og vind. Den er også utrolig komprimerbar slik at den ikke tar mye plass i pakningen, og den sporty passformen gir god bevegelsesfrihet under aktiviteter.

Norrøna Bitihorn Dri1 Jacket M's er produsert for menn og er laget av resirkulert, teksturert garn med vrangstrikk. Hvis du trenger ekstra beskyttelse har jakken en stormhette som kan justeres med en hånd. Den er også elastisk ved håndleddene og i livet for å gi best mulig passform. Jakken har også en liten brystlomme til oppbevaring av viktige gjenstander som nøkler osv..

Materiale:

dri1
Teknisk materiale med 2,5 lag. Materialet som vender utover er laminert på trykt membran på baksiden. Fôr ikke nødvendig, og dette gjør den til et mykt og ultralett materiale som tar liten plass. Et hydrofilt system benyttes til å slippe gjennom fuktighet. Vanntett: minst 20 000 mm, Pusteegenskaper: Svært gode, minst 20 000, Vindtetthet: 100 %,  ISO811-test og JIS-L 1099 B2-test.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-23%
-16%
-16%
-19%
-16%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...