20% rabatt på soveposer!
Kode: SOV20 | *Ikke Mountain Equipment. Fra veil. pris t.o.m. 17.5.2021.
 »
67195

Houdini M's Tree Message Tee

Myk, glatt og ekstremt komfortabel t-skjorte med print, laget i Woodland Jersey, et Tencel®-stoff som er laget helt og holdent av tremasse. Men's Tree Message Tee er en perfekt hverdagsvenn, takket være det svalende, stretchy stoffet og den klassiske passformen.
1. Velg farge
True Blue
Willow Green
2. Velg størrelse
S
M
L
XL
3. Antall
Myk, glatt og ekstremt komfortabel t-skjorte med print, laget i Woodland Jersey, et Tencel®-stoff som er laget helt og holdent av tremasse. Men's Tree Message Tee er en perfekt hverdagsvenn, takket være det svalende, stretchy stoffet og den klassiske passformen.
545 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i juli
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Women's Tree Message Tee er den ultimate kombinasjonen av tidløs design og innovativt ingeniørarbeid innenfor tekstil. T-skjorten har en klassisk passform som føles kjent med en gang du tar den på, men det er stoffet som virkelig skiller seg ut. Woodland Jersey er et Tencel™-stoff, laget av tremasse. Fra skogen til din garderobe. Tencel har en utrolig myk følelse, faller naturlig og føles svalt mot huden på varme sommerdager. Tremassen som brukes kommer fra naturlig skog og plantasjer som drives bærekraftig. Alle Tencel™-fibre er enten FSC®- eller PEFC™-sertifisert, noe som sikrer at skogen drives bærekraftig og har EU Ecolabel. Tencel™-fabrikken i Lenzig resirkulerer prosessert vann og gjenbruker mer enn 99 % av alle kjemikalier. Tre er en fornybar ressurs og siden vi aldri blander naturlige og syntetiske fibre, er stoffet også fullstendig biologisk nedbrytbart. Women's Tree Message Tee er det perfekte plagget til en aktiv person. Den glatte mykheten til Woodland Jersey funker like bra til hverdags som på eventyr i villmarken. Når din Tree Tee omsider slites ut, vær snill å ikke kast den. Lever den i en returboks som du finner i Houdinis butikker og hos mange forhandlere. Vi vil sørge for at alle råmaterialer blir resirkulert eller kompostert. Ingenting går til spille!

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-16%
-15%
-16%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...