20% på regnklær, skalljakker, skallbukser, støvler og gensere*
Kode: MID20 | *Ikke Norrøna & Härkila. Fra veil. pris t.o.m. 16.6.2021.
 »
67193

Houdini W's Tree Tee

Utrolig myk og komfortabel t-skjorte i Woodland Jersey, et stoff som er laget av 100 % tremasse. Den tidløse passformen og det svale og stretchy stoffet gjør at Women's Tree Tee er en perfekt hverdagskompanjong til den aktive typen.
1. Velg farge
Bluetiful
Willow Green
2. Velg størrelse
XS
S
M
L
3. Antall
Utrolig myk og komfortabel t-skjorte i Woodland Jersey, et stoff som er laget av 100 % tremasse. Den tidløse passformen og det svale og stretchy stoffet gjør at Women's Tree Tee er en perfekt hverdagskompanjong til den aktive typen.
495 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i august
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Women's Tree Tee er den ultimate kombinasjonen av tidløs design og innovativt ingeniørarbeid innenfor tekstil. T-skjorten har en klassisk passform som føles kjent med en gang du tar den på. Men det er i stoffet den virkelige nyskapningen ligger. Woodland Jersey er et 100 % Tencel™ lyocell-stoff, laget i Lenzig i Østerrike. Det har en utrolig myk følelse, faller naturlig og føles svalt mot huden på varme sommerdager. Tremassen som brukes kommer fra naturlig skog og plantasjer som drives bærekraftig. Alle Tencel™-fibre er enten FSC®- eller PEFC™-sertifisert, noe som sikrer at skogen drives bærekraftig og har EU Ecolabel. Tencel™-fabrikken i Lenzig resirkulerer prosessert vann og gjenbruker mer enn 99 % av alle kjemikalier. Tre er en fornybar ressurs og siden vi aldri blander naturlige og syntetiske fibre, er stoffet også fullstendig biologisk nedbrytbart. Women's Tree Tee er det perfekte plagget hvis du ser etter en t-skjorte til et aktivt liv. Den glatte mykheten til Woodland Jersey er vanskelig å slå. Når din Tree Tee omsider slites ut, vær snill å ikke kast den. Lever den i en returboks som du finner i Houdinis butikker og hos mange forhandlere. Vi vil sørge for at alle råmaterialer blir resirkulert eller kompostert. Ingenting går til spille!

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...