Siste sjanse: 20% på jakker og funksjonsundertøy | Kode: KEEP-WARM
*Ikke produkter merket "Ekskludert vare", Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 8.12.2021
 »

On Cloudultra W

Ultradempet terrengløpesko i damemodell for lange løpeturer.
1. Velg farge
Black/White
2. Velg størrelse
36.5
37
37.5
38
38.5
39
40
40.5
41
3. Antall
Ultradempet terrengløpesko i damemodell for lange løpeturer.
1995 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i februar
Forlenget åpent kjøp
T.o.m. 10. januar 2022
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

On Cloudultra W er et par ultradempede terrengløpesko for dame, spesielt designet for ultradistanser. Løpeskoene er utstyrt med et dobbelt lag med Ons karakteristiske «skyer», den patenterte CloudTec®-teknologien, i tillegg til Cloudventure-inspirert Speedboard og dobbelt Helion™ superskum, som sammen gir optimal demping og langvarig komfort. De sammenkoblede «skyene» forhindrer også at steiner setter seg fast under skoen, noe som er perfekt når du løper i terrenget. Ons nye FlipRelease gjør at du kan lette trykket på hovne føtter under lange løp. Oversiden av løpeskoene er laget av slitesterk og pustende perforert «sandwich mesh» og er forsterket med lett TPU. Missiongrip™ yttersåle med tre separate mønstre gir optimalt grep når du veksler mellom terreng og vei.

Vekt: ca. 245 g
Hæl-tå-dropp: 8 mm

ANMELDELSER

5 5
5 Av 5 (1 ANMELDELSER)

Fantastisk gode sko, godt grep og god demping i ulikt terreng. Små i størrelsene, så måtte opp et halvt nummer (har flere modeller av samme produsent, disse er normale i str.)

Viser anmeldelser 1

Tilbehør

Andre har også kjøpt

-41%
-41%
-18%
-22%
-31%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...