20% på ryggsekker, vesker og drybags*
Kode: BAGS | *Ikke Norrøna, Mountain Equipment & Thule. Fra veil. pris t.o.m. 2.8.2021.
 »
66833

Altra Timp 3 M

En pen terrengløpesko i herremodell med fantastisk grep og demping for høyintensiv terrengløping. Den perfekte vei-til-terreng-løpeskoen!
1. Velg farge
Gray/Orange
2. Velg størrelse
41
42
42.5
43
44
44.5
45
46
46.5
3. Antall
En pen terrengløpesko i herremodell med fantastisk grep og demping for høyintensiv terrengløping. Den perfekte vei-til-terreng-løpeskoen!
2245 NOK 1965 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i september
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Den perfekte vei-til-terreng-løpeskoen! Altra Timp 3 M er en pen terrengløpesko i herremodell med fantastisk grep og demping for høyintensiv terrengløping. Løpeskoens helhetsdesign er trimmet ned samtidig som den har fått en oppdatert passform. Denne terrengskoen er designet med en myk og svært dempet Quantic™-mellomsåle for økt komfort under løpingen, mens MaxTrac™-yttersålen med et flerretningsmønster gir maksimalt grep og drakraft. Gjør deg klar for utmerket ytelse som føttene dine vil takke deg for, også etter mange mil på ruskete dager og harde underlag.

Spesifikasjoner
•    Vekt: 311 g
•    Mellomsåle: Quantic™
•    Yttersåle: MaxTrac™
•    Såletykkelse: 29 mm
•    Overdel: mesh

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-27%
-37%
-27%
-27%
-25%
Nyhet

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...