Siste sjanse: 20% på jakker og funksjonsundertøy | Kode: KEEP-WARM
*Ikke produkter merket "Ekskludert vare", Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 8.12.2021
 »

Hestra Army Leather Heli Ski GTX + Gore Grip Technology

En slitesterk hanske i Army Goat Leather med GORE-TEX og Gore Grip-teknologi, som ikke bare sørger for at hansken er vanntett og godt ventilert, men som også gir et bedre grep.
1. Velg farge
Black
2. Velg størrelse
10
11
7
8
9
3. Antall
En slitesterk hanske i Army Goat Leather med GORE-TEX og Gore Grip-teknologi, som ikke bare sørger for at hansken er vanntett og godt ventilert, men som også gir et bedre grep.
1995 NOK
Tilgjengelighet: Bare 2 stykker igjen
Handle nå
Betal i februar
Forlenget åpent kjøp
T.o.m. 10. januar 2022
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Hestra Army Leather Heli Ski GTX + Gore Grip Technology er en slitesterk hanske i impregnert Army Goat Leather med GORE-TEX-membran og Gore Grip-teknologi, som ikke bare sørger for at hansken er vanntett og godt ventilert, men som også gir et bedre grep ved håndtering av staver, glidelåser, skibriller, sekker o.s.v. Den tynne membranen av PTFE inne i hansken slipper ut overskuddsvarme og fuktighet fra kroppen, samtidig som den hindrer fuktighet fra å trenge inn. Materialet er vind- og vanntett. Denne hansken er i tillegg laget med et softshellmateriale med 4-veis stretch, som er vindtett, vannavvisende og ventilerende. Hansken kan kombineres med flere av Hestras uttagbare fôr, avhengig av vær og aktivitet.

Detaljer
Strikk rundt håndleddene
Handcuffs
Strammerem med borrelås
Malje
Snølås
Karabinkrok

Materiale
Fôr: GORE Wicking Piqué
Isolering: Ingen isolering
Membran: GORE-TEX Grip (38 % polyamide, 62 % PTFE-GORE-TEX)
Yttermateriale: Hestra Flextron softshell (92 % Polyamid, 8 % Elastan), Army Goat Leather

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...