20% rabatt ved kjøp over 1500 NOK* | Kode: OE1500
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronikk, sykler & kajakk. Trekkes fra veil. pris t.o.m. 26.1.2022.
 »

Poc Spine Vpd Air Vest

Lett og godt ventilert 3-lags ryggbeskyttelse som kan være din beste venn ute i bakken.
1. Velg farge
Uranium Black
2. Velg størrelse
l-reg
m-reg
s-reg
s
m
l
3. Antall
Lett og godt ventilert 3-lags ryggbeskyttelse som kan være din beste venn ute i bakken.
1495 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i mars
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Mer fra POC Utstyr

Beskrivning

POC Spine VPD Air Vest Slim er en lett og godt ventilert 3-lags ryggbeskyttelse for menn som kan være din beste venn ute i skibakken. Beskyttelsen er laget i et fleksibelt materiale som både er lett og har god pusteevne, og som i tillegg gir Spine VPD Air Best Slim en lav profil. For å kunne justere passformen har den også et avtakbart midjebånd. POC Spine VPD Air Vest Slim er testet etter 1621-2 standard.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...