20% på regnklær, skalljakker, skallbukser, støvler og gensere*
Kode: MID20 | *Ikke Norrøna & Härkila. Fra veil. pris t.o.m. 16.6.2021.
 »
64047

Norröna Falketind Gore-Tex Jacket (w)

Vanntett, svært allsidig skalljakke med utmerket pusteevne for kvinner.
1. Velg farge
Campanula/Serenity
Caviar
Indigo Night
Olive Drab
True Red
2. Velg størrelse
XS
S
M
L
3. Antall
Vanntett, svært allsidig skalljakke med utmerket pusteevne for kvinner.
4899 NOK
Tilgjengelighet: Bare 1 stykker igjen
Handle nå
Betal i august
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Norröna Falketind Gore-Tex Jacket W's er en vanntett, svært allsidig skalljakke med utmerket pusteevne som er lett nok til å brukes om sommeren og kraftig nok til vinterbruk. Jakka er utviklet for kvinner og er laget i et spesialutviklet Gore-Tex-materiale med komfortabel og lett børstet innside. Jakkas har et noe kortere snitt, og sømmene er tapet for garantert vanntetthet.

Jakka har også en beskyttende stormhette som er kompatibel med hjelm, samt asymmetriske ermelinninger for bedre vindtetthet. Andre praktiske egenskaper er enhåndsjustering i midjen, en innvendig lomme, myk hakebeskyttelse, formsydde albuer, lange ventilasjonsåpninger under armene samt håndlommer strategisk plassert for å være kompatible med seler og belte.

Materiale:
Gore-Tex - 20D nylon
Slitesterkt Gore-Tex-materiale som passer til mange forskjellige aktiviteter. I 3-lagskonstruksjonen er membranen laminert til fôret på den ene siden og til yttermaterialet på den andre siden. Dette gjør materialet mer slitesterkt. Det er lettere en 2-lags Gore-Tex-materiale, siden man ikke trenger et ytterligere fritthengende fôr.

Bruksområder:
Reise med ryggsekk, klatring, generelle friluftsaktiviteter, brevandring, toppturer og turer i skog og mark.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-17%
-15%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...