20% rabatt på soveposer!
Kode: SOV20 | *Ikke Mountain Equipment. Fra veil. pris t.o.m. 17.5.2021.
 »
63426

Blå Band Pasta Fusilli Pomodoro

En fantastisk herlig pasta med tomatsaus som er perfekt for et skikkelig godt og lettlaget måltid ute i den vakre naturen.
Antall
En fantastisk herlig pasta med tomatsaus som er perfekt for et skikkelig godt og lettlaget måltid ute i den vakre naturen.
89 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i juli
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Blå Band Pasta Fusilli Pomodoro er en fantastisk herlig pasta med tomatsaus som er perfekt for et skikkelig godt og lettlaget måltid ute i den vakre naturen.

Ingredienser
Pasta (semule av durumhvete, salt) (gluten), tomat 18 %, palmefett, teksturert soyaprotein, modifisert potetstivelse, erteprotein, gjærekstrakt, løk, salt, sukker, hvitløk, aroma, oregano, curry, chilipulver, koriander. Saus 55 %, pasta 45 %.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...