20% på regnklær, skalljakker, skallbukser, støvler og gensere*
Kode: MID20 | *Ikke Norrøna & Härkila. Fra veil. pris t.o.m. 16.6.2021.
 »
62852

Nrs Ninja Pfd

Den perfekte flytevesten uansett om du padler, ror eller svømmer.
1. Velg farge
Lime
Red
2. Velg størrelse
L/XL
S/M
XXL
3. Antall
Den perfekte flytevesten uansett om du padler, ror eller svømmer.
1585 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i august
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Nrs 2020 Nrs Ninja Pfd er en lavprofilert, kompakt og ekstremt komfortabel flytevest med et atletisk design som gjør den perfekt når du for eksempel padler, ror eller svømmer. Ninja PFD har fire sidejusteringer og to skulderjusteringer for best mulig passform, og den passer også utmerket for seilere med kortere brystparti som ikke passer i konvensjonelle flytevester. Flytevesten har flytepaneler i mykt, PVC-fritt skum som i tillegg er formet for best mulig komfort og designet med all flytekraft konsentrert i et mindre område for en uslåelig bevegelsesfrihet.

Andre praktiske egenskaper er et flytende frontpanel som former seg etter kroppen din og gir deg et varmt sted å plassere hendene når det er kaldt i tillegg til airmesh-stoff på skulderbåndene og de indre panelene som gir god ventilasjon. Vesten har også en nydesignet frontlomme med doble glidelåser for organisering av verdisaker og en sideåpning sikret med hurtigspenne.

Spesifikasjoner
Vekt: 975 g
Hovedmateriale: 400-denier ripstop nylon
Fôr: 200-denier nylon
Sertifisering: CE EN 393

Brystmål
S/M: 83 – 101 cm
L/XL: 96 – 116 cm
XXL: 106 – 127 cm

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...