2Xu Vectr Lightcush Noshow Sock

(0 st anmeldelser)
En slitesterk anatomisk utformet sokk som gir avansert støtte til fotbuen og øker sirkulasjonen i foten, for den mest behagelige løpingen noensinne. 
1. Velg farge
  • Turbulance/Black

2. Velg størrelse
Tilgjengelighet: På lager
149 kr 119 kr
Handle nå
Betal i juli
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Rask levering
Mulighet til
ekspresshåndtering
Fri frakt og fri retur
På bestillinger
over 1000 kr
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.


Beskrivning
En slitesterk anatomisk utformet sokk som gir avansert støtte til fotbuen og øker sirkulasjonen i foten, for den mest behagelige løpingen noensinne. 
Funksjonalitet
2Xu Vectr Lightcush Noshow Sock er en slitesterk anatomisk utformet sokk, som gir avansert støtte til fotbuen og øker sirkulasjonen i foten, for den mest behagelige løpingen noensinne. Fukttransporterende garn og soneinndelt ventilasjon med mesh holder føttene dine svale og tørre, mens det unike X-LOCK-støttesystemet fikserer foten og sørger for redusert blemmedannelse. Denne sokken er laget med en antibakteriell og lukthemmende teknologi som holder deg fresh og luktfri lenger mellom vaskene, noe som fører til mindre miljøbelastning. Den er dessuten konstruert for å tilpasse seg strukturen på fotens venstre respektive høyre side for bedre passform, og har en 2,5 mm lett polstring som er designet for å hjelpe til med å skjule ujevnheter i skoene som kan forårsake ubehag. Sokken har en bred, sømløs tåboks som fremmer en naturlig tåstilling, noe som forbedrer balansen, tilpassingen og komforten. 

Materiale: 88 % Nylon, 12 % Invista LYCRA®
ANMELDELSER
5 Av 5 (0 ANMELDELSER)
SKRIV EN ANMELDELSE
Antall anmeldelser 0
Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

Populære varemerker

Laster ned...