20% rabatt på et helt kjøp* | Kode: SEP20
*Gjelder ikke produkter merket “Ekskludert vare”, Alfa, Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Outdoordays, Tentipi, Thule, mat, elektronikk & sykler. Trekkes fra veil. pris. Gyldig til 28.9.2022.
 »
Thermarest Selvoppblåsbart liggeunderlag, Therm-A-Rest Trail Pro Rw, Pine -23%

Therm-A-Rest Trail Pro Rw

Et selvoppblåsbart liggeunderlag med ekstra tykt skum for en enestående komfort under campingturen året rundt.
1. Velg farge
Pine
2. Antall
Et selvoppblåsbart liggeunderlag med ekstra tykt skum for en enestående komfort under campingturen året rundt.
2195 NOK 1686 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Therm-A-Rest Trail Pro Rw er et selvoppblåsbart liggeunderlag med ekstra tykt skum for en enestående komfort under campingturen året rundt. Dette liggeunderlaget er fremstilt med en StrataCore™-konstruksjon som har et fantastisk varme-til-vekt-forhold, der et gjennomgående lag av termisk skum er integrert mellom vekslende lommer av luft og skum. Konstruksjonen gjør også at liggeunderlaget enkelt kan komprimeres for å spare plass i bagasjerommet eller garderoben. Liggeunderlaget har en WingLock-ventil med høy ytelse som, takket være en større åpning og enveis oppblåsing, gir tre ganger så effektiv luftstrøm som den klassiske ventilen. Som alle Therm-a-Rest-liggeunderlag er Trail Pro laget for å garantere kvalitet og på samme tid minimere miljøpåvirkningen. En kompakt pakkepose er inkludert.

Spesifikasjoner
R-verdi: 4,4
Vekt: 1,04 kg
Bredde: 64 cm
Lengde: 183 cm
Tykkelse: 7,6 cm
Sammenpakket: 33 x 23 cm
Materiale (overdel): 50D polyester knit
Materiale (underdel): 50D polyester
Materiale: polyester, polyuretan 

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...