20% på skalljakker, regnjakker og regnbukser!
Kode: RAIN20 | *Ikke Norrøna & Härkila. Fra veil. pris t.o.m. 3.3.2021.
 »
49554

Norröna Trollveggen Gore-Tex Gaiters

Slitesterke og middels lange gamasjer som holder vannet, snøen og vinden ute på fjellturer og andre friluftsaktiviteter.
1. Velg farge
Caviar
2. Velg størrelse
S
M
L
3. Antall
Slitesterke og middels lange gamasjer som holder vannet, snøen og vinden ute på fjellturer og andre friluftsaktiviteter.
1495 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i mai
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Norrøna Trollveggen Gore-Tex Gaiters er et par slitesterke, middels lange gamasjer til fjellturer og andre utendørsaktiviteter. De har en ergonomisk utforming som holder vannet, snøen og vinden ute, med gjennomgående glidelås som gjør det raskere og enklere å ta dem av og på. Andre praktiske detaljer er avtakbare, elastiske reimer på undersiden med slitesterk feste, silikon rundt kanten nederst, justerbare reimer i begge ender for enkel tilpasning samt reflekterende detaljer.

Vekt: 226 g
Materiale: Gore-Tex Pro 200D – gjenvinnbar nylon

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...