Vi forlenger suksessen - 20% ekstra rabatt* t.o.m onsdag! | Kode: SUMMER20
Gjelder t.o.m. 29/6 | *Se vilkår og shoppe her
 »

Gregory Baltoro 65

Bestselgende ryggsekk for flerdagsturer.
1. Velg farge
Dusk Blue
Ferrous Orange
Onyx Black
2. Velg størrelse
S
M
L
3. Antall
Bestselgende ryggsekk for flerdagsturer.
3295 NOK 2583 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i august
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Gregory Baltoro 65 er nå oppdatert for enda bedre ytelse og gir deg god plass til en langhelg og også nok plass til et par dager ekstra. Den trimmede profilen og det ventilerte bæresystemet tilpasser seg terrenget og kroppen din, noe som gjør den ideell for flerdagsturer utenfor de opptråkkede stiene. Response A3-bæresystem lar både skulderstroppene og hoftebeltet bevege seg separat og uavhengig av hverandre og gir dermed en dynamisk, men likevel stabil, ferd som tilpasser seg dine bevegelser i skiftende terreng. Dette hjelper deg også å holde deg rett, slik at du slipper å bruke energi på å holde deg stabil. Hoftebeltet og skulderstroppene er utstyrt med Gregorys PreCurve-teknologi og multidensitet, LifeSpan EVA-skum som eliminerer varmepunkter og letter trykket på følsomme områder samt 3D Air Mesh som transporterer bort fukt og distribuerer den over den vevde overflaten slik at hoftebeltet og skulderstroppene tørker raskt.

En aluminiumsramme fordeler også effektivt vekten til den nedre delen av ryggen og rundt hoftestrukturen, noe som gjør at musklene i den øvre delen av ryggen og hofta kan spenne seg samtidig på en naturlig måte og at vinglingen minimeres.  Ramma gjør at ryggsekken ikke mister sin form og holder oppakningen nær ditt gravitasjonssentrum. Ryggsekken har også en ryggpanel som består av ventilert skum pakket inn i pustende mesh. Dette gir økt fuktkontroll i et lavprofilert ryggsekkdesign og en utmerket luftgjennomstrømming. Dessuten holder dette ryggsekken svært nær ryggen, slik at du sparer energi når du bærer tungt.

Adkomsten til oppakningen er svært enkel og rask, takket være en hellang U-glidelås på forsiden eller via topplokket. I tillegg til hovedrommet har ryggsekken hele ni lommer: et separat rom for sovepose i bunnen, en SideWinder-flasketaske som gir deg tilgang til vannflaska uten at du trenger å ta av deg ryggsekken, en sidelomme i stretch-mesh stor nok for en ekstra vannflaske eller gangstaver, en vannfast WeatherShield-lomme med YKK-glidelås på hoftebeltet perfekt for mobiltelefon, en lomme for solbrillene dine på skulderstroppen, doble organiseringslommer på forsiden og doble lommer på topplokket. Skulle det begynne å regne tar du enkelt frem regnbeskyttelsen som er inkludert, fra en lett tilgjengelig lomme med glidelås på undersiden av topplokket. Andre praktiske egenskaper er kompresjonsreimer på undersiden som også fungerer som et hoftebelte for den avtagbare dagstursekken, fire festepunkter på toppen for f.eks. solskjerm eller lignende samt en uttagbar drikkesystemholder som enkelt og raskt konverteres til dagsturryggsekk med skulderstropper og lomme.

Produktfakta:

Volum: 65 Liter
Vekt: 2.2 kg
Materiale: 100% Nylon, aluminiumsramme

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Andre har også kjøpt

-26%
-24%

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...