20% på ryggsekker, vesker og drybags*
Kode: BAGS | *Ikke Norrøna, Mountain Equipment & Thule. Fra veil. pris t.o.m. 2.8.2021.
 »
47990

Maurten Drink Mix 160 Box

Den perfekte energidrikken for deg som vil ha både væske og masse energi før, under og etter aktivitetene dine!
Antall
Den perfekte energidrikken for deg som vil ha både væske og masse energi før, under og etter aktivitetene dine!
385 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i september
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Maurten Drink Mix 160 Box er den perfekte energidrikken for deg som vil ha både væske og masse energi før, under og etter aktivitetene dine. Drikken baseres på hydrogelteknologi med en høy konsentrasjon av maltodekstrin og fruktose, noe som sørger for at drikken både er det ultimate energitilskuddet samt at transporten av vann, salt og karbohydrater til tarmene dine – hvor alt det gode i drikken absorberes – er jevn, takket være hydrogelen som danner seg i magesekken. Én porsjon av energidrikken er dessuten laget for å gi deg den ultimate mengden med karbohydrater (40 gram på 500 ml), da studier har vist at kroppen kan bruke opptil 90 gram karbohydrater per time. Kommer med 18 porsjonsposer. 

Instruksjoner:
Bland innholdet i én pose med 500 ml vann og rist ordentlig til pulveret er helt oppløst. Vær nøye i og med at du må få proporsjonene korrekte for at hydrogelteknologien skal fungere. Pulveret er designet for å blandes med vann som har <40 mg kalsium per liter – høyere nivåer kan påvirke hvordan pulveret løses opp. Drikk energidrikken noen minutter før du trener, underveis i eller rett etter aktiviteten din.

Ingredienser:
maltodekstrin, fruktose, pektin, natriumalginat og natriumklorid

Informasjon: Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold. Personer under 18 år skal ikke ta kosttilskudd, heller ikke gravide eller ammande. Personer som lider av sykdom og/eller går på medisin bør snakke med sen lege før de ev. tar dette kosttilskuddet. Oppevares utilgjengelig for barn. Den daglige doseringen bør ikke overskrides. Tenk på betydningen av et varier tog balansert kosthold og en sunn livsstil.

ANMELDELSER

5 5
5 Av 5 (1 ANMELDELSER)

Viser anmeldelser 1

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...