20% på ryggsekker, vesker og drybags*
Kode: BAGS | *Ikke Norrøna, Mountain Equipment & Thule. Fra veil. pris t.o.m. 2.8.2021.
 »
46920

Sjö och Hav Mygg Och Fästing Roll-On Creme

Effektiv multibeskyttelse mot mygg, flått, klegg, knott og hjortelusfluer.
Antall
Effektiv multibeskyttelse mot mygg, flått, klegg, knott og hjortelusfluer.
119 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i september
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Sjø og Hav Mygg og Flått Roll-On Creme er en effektiv multibeskyttelse mot både mygg, flått, klegg, knott og hjortelusfluer, som er perfekt å ta med seg i sekken på outdooreventyr og grillmiddager. Det moderne alternativet til alle vanlige, syntetiske myggmidler produsert av øko-sertifisert sitroneukalyptusolje, som både er bærekraftig produsert, har lave giftverdier og er fri fra DEET. Dessuten legger ikke myggmiddelet igjen noen flekker på klær, plast eller gummi. Middelet virker i opp til 6 timer, og er enkelt å rulle og stryke ut på eksponert hud. Ikke bruk på barn under 3 år, og påfør kun to ganger daglig. 50 ml.
ADVARSEL. Gir alvorlig irritasjon i øyne. Bruk alltid biosider på en sikker måte. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.

ANMELDELSER

Viser anmeldelser 0

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Betalingsmåte
Laster ned...