Norröna Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Women

Avansert skalljakke for kvinner som siden premieren i 2004 bare har blitt bedre og mer populær. 
1. Velg farge:
  • Caribbean Blue

  • Rebel Red

2. Velg størrelse
Tilgjengelighet: Fins ikke i lager
kr 6 795
Fri frakt over 1000 kr
Prisgaranti
Åpent kjøp
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.


Funktionalitet
Norrøna Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Women er en avansert skalljakke for kvinner som siden premieren i 2004 bare har blitt bedre og mer populær. Den siste modellen har en rekke funksjoner som den gang ikke var standard, slik som en mer ettersittende passform og høye brystlommer som er lettere å komme til når du bruker seler. Den har også blitt oppdatert for å gi eventyrlystne frikjørere og deg som ser etter et ekstremt holdbar ytterplagg den perfekte jakken.

Jakken er produsert med den nye, holdbare og ekstremt slitesterke Gore-Tex Pro-membranen som gjør den klar for de mest utfordrende værforholdene og terreng. I tillegg har yttermaterialet forbedrede pusteegenskaper sammenlignet med tidligere utgaver. Andre praktiske detaljer er justerbare mansjetter, integrerte pulsvarmere, en brystlomme mm.

Egenskaper:

º Ekstremt slitesterkt og holdbart ytterplagg
º Gore-Tex gir utmerket værbeskyttelse og pusteegenskaper
º Utviklet for frikjøring, ski og snowboard
º Ventilasjon under armene for økt komfort


Materiale:

Gore-Tex Pro
Gore-Tex-membranen har et fôr i tekstil som gjør at materialet tar mindre plass. Den forbedrer også fuktavledningen og minimerer slitasje samtidig som den gjør plagget slitesterkt og vanntett. Det perfekte stormbeskyttelsesmaterialet.

Populære varemerker

Laster ned...