Norröna Falketind Gore-Tex Pants Women

Vanntett og meget allsidig skallbukse i damemodell med utmerket pusteevne.
1. Velg farge
  • Caviar

2. Velg størrelse
Tilgjengelighet: I lager
kr 3 695
Fri frakt over 1000 kr
Prisgaranti
Åpent kjøp
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.


Funksjonalitet
Falketind Gore-Tex Pant Women er en vanntett og meget allsidig skallbukse i damemodell med utmerket pusteevne som er lett nok til sommerbruk og tilstrekkelig solid til vinterbruk. Falketind Gore-Tex Pant er utviklet til alle slags fjellaktiviteter og er brede nok til fjelltoppstøvler og smale nok til stegjern. Buksene er laget av unikt Gore-Tex stoff med en herlig lett børstet innside.

Buksen har også et integrert system for justering av størrelse i midjen samt teipede sømmer for garantert vanntetthet. Andre praktiske egenskaper er kompatibilitet med bukseseler, formsydde knær, integrert krok til gamasjer, vanntette glidelås, 3/4 sideglidelås, varmende håndlommer, en innerlomme til telefon og musikkspiller, indre forsterket ankelparti etc.

Materiale:

Gore-Tex
Slitesterk Gore-Tex stoff som passer til en mengde forskjellige aktiviteter. I 3-lags konstruksjonen er membranen laminert til foret på den ene siden og til det ytre materialet på den andre. Dette gjør stoffet mer slitesterkt. Det er lettere enn 2-lags Gore-Tex stoff, da det ikke trengs ytterligere foring.

Bruksområde:

Reise med ryggsekk, klatring, generelle friluftsaktiviteter, brevandring, randonné/topptur og fotturer.

Populære varemerker

Laster ned...