20% rabatt på et kjøp
KODE: DEAL20
Se betingelser. »
Primus Kjøkken, Essentials Stove Set 2.3L

Primus Essentials Stove Set 2.3L

Prisgunstig og lett anvendelig turkjøkken som er laget for at hvem som helst skal kunne begi seg ut på både nære og fjerne tureventyr.
Antall
Prisgunstig og lett anvendelig turkjøkken som er laget for at hvem som helst skal kunne begi seg ut på både nære og fjerne tureventyr.
1530 NOK 1363 NOK
Tilgjengelighet: På lager
Handle nå
Betal i november
Enkel retur
365 dagers åpent kjøp*
Ingen tollavgift
Moms og toll
inkludert
Fri frakt og fri retur*
På bestillinger
over 1000 kr (ikke outlet)
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.;

Beskrivning

Primus Essentials Stove Set er et prisgunstig og lett anvendelig turkjøkken som er laget for at hvem som helst skal kunne begi seg ut på både nære og fjerne tureventyr. Passer ypperlig uansett om du er ute etter en rolig piknik i byen eller skal begi deg ut på en lengre fottur. Turkjøkkenet har et enkelt og nedstrippet design som tilbyr maksimal kapasitet i et praktisk format. Brenneren er integrert i vindskjermen, noe som gir et stabilt turkjøkken som er svært lett å sette sammen ute i skogen, parken eller på turen. Med tre enkle trinn er det klart for matlaging: ta vindskjermen ut av kjelen, tilkoble gassen og tenn turkjøkkenet.

Når du pakker sammen for å forlate leiren, pakkes alle delene sammen i kjelen og blir en kompakt, skramlefri enhet. Brenneren er dessuten veldig støysvak i forhold til andre gassbrennere. Dette er den større varianten av Essentials Stove Set og kommer med to 2,3-liters kjeler i lett aluminium. Passer for 2–5 personer. Lokket fungerer også som stekepanne og har et non-stick-belegg for at pannekakene ikke skal brenne seg fast.

Produktfakta:
Høyde: 116 mm
Diameter: 221 mm
Effekt: 2000 W
Personer: 2–5
Tenning: Manuell
Vekt: 1047 gram

Dette er inkludert:
Vindskjerm med integrert brenner
To pakkbare aluminiumskjeler
En stekepanne med non-stick-belegg som også fungerer som lokk
Gripehåndtak

Andre har også kjøpt

/images/product/medium/67767.jpg
Blue
True
/images/product/medium/78181.jpg
False
-15%
/images/product/medium/7527.jpg
False
/images/product/medium/78183.jpg
False
/images/product/medium/14842.jpg
False
-15%
/images/product/medium/20445.jpg
False
/images/product/medium/26541.jpg
False
/images/product/medium/18647.jpg
False

Fra en nysgjerrig idé, forventningsfull planlegging og ivrig reserch - til et eventyr fyllt av nye opplevelser og uforglemmelige minner. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner, en erfaren våghals eller en uhelbredelig livsnyter som bare lengter ut til naturen. Vi brenner for å hjelpe deg på rett spor før ditt neste store eventyr. Med høykvalitativt utstyr fra ledende varemerker, informative guider og engasjerte ansatte fins vi med deg hele veien fra start til din sluttdestinasjon. Hvordan ser ditt neste outdoor moment ut?

Laster ned...