Garmin Fenix 5X Sapphire

Ultramultisportsklokke med GPS for idrettsutøvere og eventyrere. Den første klokken i Fenix-serien som har europeiske fritidskart i fullfarge for navigasjon med et enkelt øyekast og posisjonsreferanse.
1. Velg farge
  • Slate Gray

Tilgjengelighet: Fins ikke i lager
kr 7 295
Fri frakt over 1000 kr
Prisgaranti
Åpent kjøp
Kundevurdering

Basert på 120 vurderinger. Se noen av anmeldelsene her.


Funksjonalitet
Garmin Fenix 5X Sapphire er en ultramultisportsklokke med GPS for idrettsutøvere og eventyrere, og er den første klokken i Fenix-serien som har europeiske fritidskart i fullfarge for navigasjon med et enkelt øyekast og posisjonsreferanse – så du kan slå gårsdagens resultat og være sikker på å slå tilbake. Du får treningsfunksjoner som Elevate-teknikk for pulsmåling ved håndleddet, innebygde aktivitetsprofiler, avanserte prestasjonsdata og treningsstatusverdi som gjør at du kan trene mer effektivt. Smartavlesninger hjelper deg med å holde deg oppdatert hvor du enn er, og med QuickFit-armbåndet kan du dessuten skreddersy utseendet etter alle livsstiler og aktiviteter.

Fenix 5X er en ultraklokke med 51 mm i diameter og de mest avanserte trenings- og navigasjonsfunksjonene. Den har et robust design og høy holdbarhet og en EXO-antenne i rustfritt stål som innfatning og en bakside i smidd stål, slik at den garantert fungerer i de mest krevende miljøer (vannklassifisert til 100 meter). For å garantere forbedret holdbarhet hos sportsklokken over tid har den også et høykvalitets, ripesolid safirglass.

Et høyoppløselig Garmin Chroma Display i fullfarge som alltid er på, garanterer god lesbarhet i alle situasjoner, og Fenix 5X utnytter transflektiv teknikk som gjengir og avgir lys samtidig, noe som gjør urskiven enda enklere å lese i sterkt sollys. For å tilby ambisiøse idrettsutøvere den ultimate friheten har alle Fenix 5-modeller også Elevate- teknikk for pulsmåling ved håndleddet, noe som gjør at du kan overvåke pulsen uten pulsbånd. Med den nye, helt integrerte Elevate-sensoren på håndleddet kan du når som helst styre intensiteten i treningen og lagre daglige aktiviteter med pulsovervåkning døgnet rundt for mer eksakt informasjon om antall forbrente kalorier i løpet av dagen.

Klokken har også avanserte indikatorer som din FTP (Functional Threshold Power) og melkesyreterskel, noe som hjelper deg med bedre å bedømme det faktiske prestasjonsnivået ved sykling eller løping og beregner til slutt din ideelle sluttid for distanseløp på 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton basert på din aktuelle VO2maks-verdi. Training Effect 2.0 gir aerobe og anaerobe fordelspoeng for hver treningsøkt, slik at du ser om din intensive intervalltrening virkelig gir resultater.

Med Fenix 5 så kan du ta dine løpedata til neste nivå. Garmin-treningsfunksjoner som utnytter flere fysiologiske data og avansert løpedynamikk kan hjelpe deg med å forbedre formen og dine totale prestasjoner. Disse dataene omfatter prestasjonsforhold som sammenligner din faktiske kondisjon med ditt gjennomsnittlige kondisjonsnivå, løpekadens og steglengde. Når den pares med en kompatibel måler for pulsmåling, som HRM-Run, kan du få tilgang til ytterligere data som omfatter treningsbelasting, som måler ditt faktiske stressnivå basert på pulsvariabiliteten, vertikal bevegelse i forhold eller bakkekontakttid og balanse som gjør løpingen mer effektiv.

Fenix 5X levereres med forhåndsinnstilte funksjoner som gjør stor forskjell i sporet. Funksjonen Automatisk veksling mellom klatring/løping passer på at du får riktige data i riktig miljø. Den holder orden på tempo og distanse når du løper på flatmark, og veksler automatisk til akkumulert stigning og vertikal fart når det går oppover. For ultradistanseløpere har den et spesialmodus der du kan utvide sporingen og spore opptil 50 timer i den nye gyroforsterkede UltraTrac-modusen.

For multisportsutøvere av alle slag er Fenix 5X den perfekte partneren, siden den lar deg bruke dedikerte aktivitetsprofiler for svømming, løping og triatlon eller skape en multisportprofil som passer ditt treningsprogram og din konkurransedag. Veksle enkelt fra en aktivitet til en annen med bare ett knappetrykk, slik at alle dine treninger tas med i beregningen. I tillegg til løpsfunksjoner har klokken spesielle funksjonsoppsettinger som støtter sykling, svømming, skikjøring, golf og padlesport, som padlesurfing og roing. For sykling støtter Fenix 5X fart og distanse og all sykledynamikk når den pares med en kraftmåler. For svømmere holder enheten orden på distanse, antall svømmetak og mer. I modus for ski/snowboard har du fart, distanse, fallhøyde og automatisk turteller lett for hånden. Funksjonene for padlesport omfatter antall rotak, rotaktempo og også distanse per rotak. I golfmodus får du avstanden til fremre, bakre og midtre del av greenen for hver bane du har hentet fra Garmin Connect. Du får også forbedrede funksjoner som statistikksporing (fairwaytreff osv.), greenoversikt, AutoShot-avkjenning og automatisk måling.

Klokken veileder deg også sikkert på sporet og i terrenget og kombinerer GPS-/GLONASS-posisjonering, avanserte sensorer og velkjente navigasjonsfunksjoner fra Garmin, som TracBack. For å gi deg den mest eksakte informasjonen kalibrerer enheten automatisk sensorene med hjelp av GPS. Den innebygde høydemåleren gir høydedata for nøye overvåkning av stigning og reduksjon, og termometeret og barometeret viser utviklingen i lufttrykk på kort sikt og kan brukes til å forutsi værforandringer. Det 3-akslede elektroniske kompasset holder kursen for deg, uansett om du beveger på deg eller ikke.

Alle Fenix 5-modeller har også støtte for smartavlesninger når de pares med en kompatibel enhet. Ta imot e-post, sms og varsler direkte i klokken. En annen ny funksjon er GroupTrack, og med den kan du pare enheten via Garmin Connect slik at du kan holde oversikt over dine tilkoblede venner, og de kan holde oversikt over deg dersom dere kommer fra hverandre under en aktivitet. Andre oppkoblede funksjoner er automatiske overføringer til Garmin Connect, Live Track og deling på sosiale medier via kostnadsfrie Garmin Connect Mobile. Du kan også hente den kostnadsfrie urskiveappen Garmin Face-It for å tilpasse urskiven med et bilde fra smarttelefonen din. Hent appen, velg et bilde fra fotobiblioteket, juster tidsanvisningen og angi den som urskivens bakgrunn, helt enkelt. Uansett om det er en vakker utsikt fra din siste vandring eller et bilde av hundevalpen din, kan du gjøre din klokke personlig og unik med Garmin.

Tekniske spesifikasjoner:

Skjermstørrelse: 30,5 mm (1,2 tomme) i diameter
Enhetsdimensjoner: 51,0 x 51,0 x 17,5 mm
Skjermoppløsning: 240 x 240 pixler
Vekt:Med silikonarmbånd: 98,0 g
Batteri: Oppladbart litiumionbatteri
Drifttid: Opptil 12 dager i smartwatch-modus (avhengig av innstillinger), opptil 20 timer i GPS-modus og opptil 50 timer i UltraTrac-batterisparingsmodus
Vannklassifikasjon: 10 ATM
GPS-aktivert: Ja
GLONASS: Ja
Høysensitiv mottaker: Ja
Innebygd minne: 12 GB
Waypoints: 1000
Ruter: 30
Sporlogg: 10 000 punkter; 100 lagrede spor
3-akslet kompass med HSI: Nei
Flere tidssoner med Zulu/UTC: Nei
Svømmeavlesninger (tid/distanse): Ja
Baner (konkurranse mot tidligere aktiviteter): Ja
Søvnovervåking (holder orden på total søvn og perioder av bevegelse og rolig søvn): Ja
Pulsbasert kaloriberegning: Ja
Måler slaglengde (beregner eksakt avstand for slag fra valgfritt sted på banen): Ja
Ta imot reiseplaner trådløst fra Garmin Pilot: Nei
Intervalltrening (still inn trenings- og hvileintervaller): Ja
Tids-/distansevarsling (utløser varsel når du når målet): Ja
SwingTempo (måler tidsforholdet mellom baksving og nedsving): Nei
Berøringsskjerm: Nei
Appstøtte for Connect IQ: Ja (klokketavler, datafelt, widgets og apper)
EXO-antenne (GPS/GLONASS): Ja
ANT+: Ja
Bluetooth: Energinål
Training Effect 2.0 (måler hvordan treningen påvirker din aerobe og anaerobe kondisjon): Ja
Treningsbelastning: Ja
Treningsstatus: Ja
Pulsverdi for melkesyreterskel: Ja
Væravlesninger: Ja
UltraTrac: Ja
temp-sensorstøtte: Ja
TracBack: Ja
Skifunksjoner: Ja
Fysiologiske målinger: Ja
SUP/roing: Ja
Foot pod: Ja (ekstravalg)
Virtuell startlinje: Nei
Svømmeøkt: Ja
Garmin Connect-kompatibel (nettsamfunn der du kan analysere, kategorisere og dele data): Ja
Sol- og måneinformasjon: Ja
Vibrasjonssignal: Ja
Virtual Racer (konkurrer mot tidligere aktiviteter): Ja
TempoTraining (lydsignaler formidler det ideelle forholdet 3:1 mellom baksving og nedsving): Nei
Skjerm med negativstilling: Ja
GLONASS: Ja
Jumpmaster: Nei
Smartvarslinger (viser e-post, sms og andre varsler når den pares med din kompatible telefon): Ja
Hastighets-/taktsensor for sykkel: Ja (valgfritt)
Kompatibel med Vector: Ja
Klokkefunksjoner: Klokketype (12/24 h), kalender (dag/dato), daglig alarm, stoppeklokke, timer, tider for soloppgang/solnedgang
CourseView-kart i fullfarge: Nei
Pulsovervåker: Ja (ved håndleddet)
Beregner forbrente kalorier: Ja
Tilpasningsdyktige skjermer: Ja
Personlige rekorder: Ja
Automatisk synkronisering (automatisk overføring av data til din PC): Ja
Kompatibel med egne kart: Nei
Tempovarsel (utløser et varsel dersom du avviker fra forhåndsinnstilt tempo): Ja
Virtual Pacer (sammenlign aktuelt tempo med måltempo): Ja
Egne interessesteder (mulighet til å legge til flere interessesteder): Ja
Virtual Partner (tren mot en digital person): Ja
Beregnet VO2-max: Ja
Musikkontroll: Ja
Kraftmålerkompatibel (viser kraftdata fra tredje parts kompatible ANT+-aktiverte kraftmålere): Ja
Auto Multisport (veksle sport med et knappetrykk): Ja
SwingStrength (måler hvor hardt du svinger) : Nei
PinPointer: Nei
Skritteller: Ja
Høydemåler med justerbar barometerinnstilling: Nej
Bevegelsesstopp (vises på enheten etter en viss tids inaktivitet. Gå i noen minutter for å tilbakestille den): Ja
MultiSport: Ja
Lagre steder (marker baner som interessante steder for fremtidige behov): Nei
Identifikasjon av svømmetaktype (f.eks. freestyle): Ja
Restitusjonsrådgiver: Ja
Avstand til F/M/B (avstanden til fremre, midtre og bakre del av greenen): Ja
Barometrisk høydemåler: Ja
Avstand til layups/doglegs: Ja
Auto Lap (starter automatisk et nytt sett): Ja
Auto Pause® (pauser og fortsetter tidtaking basert på fart): Ja
Løpsdynamikk: Ja
Krysningsguidestilling: Nei
Fargeskjerm: Ja
Autopilotfjernkontroll: Nei
Flere sykkelprofiler: Ja
Akselerometer (beregner strekningen for treningsøkt inne uten at du trenger fotenhet): Ja
Automatisk trådløs MÖB-aktivering: Nei
Jakt-/fiskekalender: Ja
Hviletid: Ja
Treningslogging: Ja
Automatisk rulling (blar gjennom datasider under treningsøkten): Ja
Nedtellingstimer: Nei
Lagrer statistikk (sett per runde, green- og fairwaytreff, middellengde): Nei
Finn min telefon: Ja
Elektronisk kompass: Ja
Digitalt scorekort: Ja
Manuell flaggplassering (trykk og dra flagget på det grønne for eksakt avstand): Nei
Svømmedata for åpent vann (distanse, tempo, antall svømmetak/svømmetakstempo, kalorier): Ja
Training Effect (måler hvor tøff din trening er basert på pulsinformasjon): Ja
Verdensomspennende flyplassdatabase(r): Nei
Svømmedata for basseng (lengder, distanse, tempo, antall svømmetak/svømmetakstempo, kalorier): Ja
Automatisk mål (lærer seg ditt aktivitetsnivå og gir deg et daglig skrittmål): Ja
Tidevannstabeller: Nei
Områdeberegning: Ja
Innebygget barometer og tidevannstabeller: Nei
Forutsi konkurransetider style="white-space: pre;">:: Ja
Avanserte økter (skap egne, målrettede treningsøkter): Ja
VIRB-kontroll: Ja


Dette er inkludert:

Fenix 5X Sapphire
Lade-/datakabel
Hurtigstartveiledning

Populære varemerker

Laster ned...